Programació TV3

Dissabte, 23 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 385'
12.25
El punt D
Altres
Durada: 75'
12.25
R de Regla
La regla afecta el 50% de la població mundial i és clau per a la supervivència dels humans, però continua envoltada de tabús i estigmes: que la regla fa mal, que és perillosa, que fa fàstic, que fa vergonya. En aquest lliurament es busquen respostes a si aquestes idees són ciència o són estereotips, com funciona realment el cicle menstrual, si els anticonceptius són perjudicials i si la regla empodera les dones.
Altres
Durada: 75'
12.25
O d'Orgasme
L'orgasme, els anhelats segons de màxim plaer sexual que sovint es converteixen en l'objectiu final de les pràctiques sexuals. En aquest capítol s'aborda si la població se sent pressionada per fingir els orgasmes, per què a vegades costa d'aconseguir-los i què passa amb l'ejaculació precoç. A més, s'exposa com el cervell és el principal òrgan sexual, però el penis i el clítoris hi tenen molt a dir.
Altres
Durada: 75'
12.25
P de Preguntes
La gent pot pensar que és molt moderna i que la cultura ha superat els prejudicis i tabús al voltant del sexe i la sexualitat, però no és així. La sexualitat implica cos, plaer, emocions, pràctiques sexuals i salut, però també cultura i societat. Una dimensió tan important de la vida continua generant dubtes i preguntes. Cadascú té les seves, però n'hi ha que es repeteixen sovint: són les FAQS de la sexualitat, i aquest capítol hi troba les respostes.
Altres
Durada: 75'
13.40
Zona zàping
El Barça continua present en el programa, però no tant pel vessant esportiu com per les anècdotes que envolten la institució. L'assemblea del club i l'aparició de l'expresident Bartomeu a Esport3 han donat peu a divertides paròdies. A més, es veu com va acabar el primer Mundial de globus impulsat per Gerard Piqué.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: El becari
Ben Whittaker és un vidu de 70 anys que descobreix que la jubilació no és el que esperava. Llavors aprofita l'oportunitat de tornar a treballar i es converteix en becari sènior en una empresa de moda en línia fundada i dirigida per Jules Ostin.
Pel·lícules
Durada: 135'
18.00
Tarda de cine: El Dream Team
Maxime Belloc és el millor golejador del campionat futbolístic, però en un atac d'ira es parteix la cama. Obligat pel seu agent a recuperar-se a casa del seu pare, amb qui no parla des de fa 15 anys, el Maxime descobreix el valor de la família.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.50
Atrapa'm si pots
El concurs incorpora novetats per millorar les proves i fer-les més atractives i participatives des de casa. Opció de permanència, proves renovades i un rebot en la fase final són algunes de les novetats que s'hi introdueixen.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
Anàlisi de la realitat catalana que combina la informació més rigorosa amb l'humor i l'entreteniment, i que dona veu als protagonistes.
Altres
Durada: 200'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'