Programació TV3

Dijous, 20 gener de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la nova directora del Servei Meterorològic de Catalunya, Sarai Sarroca. A continuació, es pregunta pels avantatges i els inconvenients de la quarta dosi de la vacuna a la immunòloga de l'Institut de Salut Global de Barcelona, Adelaida Sarukhan. Així mateix, es demana a la directora general del professorat del Departament d'Educació, Dolors Collell, per les afectacions a les escoles i instituts de la gestió de les baixes i dels contactes amb positius causats per la sisena onada. A més, el programa analitza què ha pogut fer i què no el president dels Estats Units, Joe Biden, quan fa un any que va prendre possessió del càrrec, amb la investigadora del Cidob Carme Colomina.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Ricard Ustrell conversa amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, sobre els principals temes d'actualitat.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Verat amb tomàquet
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia vol mirar cap endavant i li demana una cita a un proveïdor de la botiga amb qui ha estat flirtejant. A més, el Toni convenç la Gemma per fer un cafè amb la Naiara, ja que té ganes que es portin bé. Posteriorment, la Sílvia veu l'estampa i s'enfada. La Noe, per part seva, se sent bé ajudant l'Albert, i la Cèlia l'anima a continuar-ho fent. Finalment, la Gina està decidida a deixar el Jordi, però no sap com dir-ho.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
La COVID-19 ha arribat al plató, literalment. Després del repte de fer un programa confinats des de casa durant l'inici de la pandèmia, l'equip s'enfronta a un repte més complicat: fer un capítol sense part dels actors. Davant d'aquesta estranya situació, on no paren de desaparèixer actors, Carles Porta posa llum a la foscor i mira de resoldre el que passa. Tot seguit, el tràiler d'un nou lliurament de The CAPvengers. L'era de l'òmicron, en què Infecthanos intenta fer emmalaltir un 50% de la població, però un grup d'herois valents, comandat per Josep Maria Argimon i Carmen Cabezas, lluita contra la infecció. A més, s'emet un vídeo explicatiu sobre com funciona el nou sistema de pagament per trams per als autònoms.
Altres
Durada: 40'
22.45
Batalla monumental
Batalla de muralles: Cervera-Montblanc
La batalla d'aquest capítol es lliura entre dos dels recintes emmurallats més significatius de Catalunya: les muralles de Montblanc i les muralles de Cervera. Candela Figueras i Laia Fontàn entrevisten alguns experts i exposen arguments que facin decantar el públic a favor del monument que cadascuna defensa. A més, la Candela vol tornar a casa seva amb la victòria a les mans, i per això decideix competir en unes justes medievals molt especials en què es posa a la pell del drac de Sant Jordi. La Laia, per part seva, no està disposada a quedar-se enrere i decideix participar en una recreació de la Festa de l'Aquelarre de Cervera. En aquesta batalla, les ajuden a convèncer l'audiència alguns personatges populars, com ara els campions cerverins de motociclisme Marc Márquez i Àlex Márquez i el bateria d'Els Pets, Joan Reig, que defensa les muralles de Montblanc.
Altres
Durada: 50'
23.35
Batalla monumental
Batalla de castells: Miravet-Cardona
El duel entre dos dels castells més espectaculars del territori català, el castell de Miravet i el de Cardona, està servit. A través de diferents testimonis, Candela Figueras i Ivan Medina busquen els millors arguments per provar de decidir el guanyador d'aquest capítol.
Altres
Durada: 55'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'