Programació TV3

Dissabte, 28 gener de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 470'
13.50
Zona zàping
Aquesta setmana les protagonistes són les jugadores del Barça femení, que han aconseguit la Supercopa, el primer títol de la temporada. No obstant això, del que més s'ha parlat és del polèmic lliurament de trofeus, en què les jugadores van haver d'autolliurar-se les medalles. A continuació, es pot veure la nova coreografia de Shakira a TikTok. A més, el programa compta amb la participació del grup Siderland, format per tres amics de Barcelona, que presenten Que esclati tot, un tema que competeix al Benidorm Fest d'enguany i que podria arribar a Eurovisió.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Víctor, Victòria
Victoria Grant busca fer-se un lloc en el món de l'actuació, però encara no ha tingut sort. La seva vida canvia quan coneix el Toddy, un home homosexual que li ofereix quedar-se a casa seva i li proposa que es faci passar per home per aconseguir l'èxit que tant anhela.
Pel·lícules
Durada: 140'
18.00
Tarda de cine: L'amor és a l'aire
A l'avió de tornada a París per casar-se, la bella Julie es troba al seient del costat de l'Antoine, que havia estat el seu xicot, un atractiu playboy que havia estimat amb bogeria tres anys enrere. Ella fa tots els possibles per no caure a les seves xarxes durant aquestes set hores de vol. Ell, en canvi, vol guanyar-se-la de nou. Una ocasió de viatjar al passat, de reviure la seva trobada, l'idil·li i la ruptura, a través d'escenes rocambolesques, romàntiques i corrosives. Sens dubte, el viatge més convulsiu de les seves vides.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Ricard Ustrell entrevista l'exjugador del FC Barcelona Lilian Thuram, que acaba de publicar el llibre El pensamiento blanco i que parla de la fundació que porta el seu nom i que lluita contra el racisme. La reina Sofia és una altra dels protagonistes del programa, que analitza el seu paper amb Pilar Eyre, autora del llibre La soledad de la reina, i amb el veterà periodista especialitzat en la casa reial Jaime Peñafiel. A continuació, el cuiner Nandu Jubany repassa la seva trajectòria i comenta els seus nous projectes, com l'obertura de restaurants després d'associar-se amb el futbolista Leo Messi.
Altres
Durada: 180'
01.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 175'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'