Programació 33

Dimarts, 19 febrer de 2019
06.01
Megaminimals
Inclou El megamuseu, Colors màgics, Els ous de la sort i El robot
Infantils
Durada: 25'
06.26
Asha
Inclou Sospitós habitual i Secrets
Infantils
Durada: 26'
06.52
Tom & Jerry
Inclou Quin fred que fa!, Serenata a la llum de la lluna, Anem de safari i L'ànec viatger
Infantils
Durada: 28'
07.20
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La Rossinnoble i Sirena
Infantils
Durada: 44'
08.04
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Al servei de sa majestat, Per molts anys, lèmmings, El poder de la teleportació, Aerolínia lemming i Os delta
Infantils
Durada: 35'
08.39
Comptem amb la Paula
La cursa d'aventura submarina. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 21'
09.00
El xai Shaun
Inclou El talp, Agafa'l!, La casa del terror, El bany i Pispant fruita
Infantils
Durada: 35'
09.35
Pat, el gos
Inclou Pànic a la perruqueria d'animals, Enemiamics i El Pat fa guàrdia
Infantils
Durada: 20'
09.55
Loopdidoo
Inclou En trufa blanca contra el tigre de les neus, Quin enrenou, Constel.lació Loopdidoo, Loopdidoo punt com i Per molts anys, Petúnia
Infantils
Durada: 30'
10.25
El Zack i el Quack
Inclou Els ninges de fet i amagar, El Panxut troba una aranya i El concurs d'estels
Infantils
Durada: 35'
11.00
El xou del Sr. Peabody i en Sherman
Després de protagonitzar una pel·lícula plena d'aventures, el senyor Peabody i el seu fill adoptiu, el Sherman, han decidit estrenar un programa de televisió en directe des del seu apartament de Manhattan. És un xou ple de sorpreses, números musicals, còmics, entrevistes, convidats especials, convidats no tan especials i gent que apareix sense ser convidada.
Infantils
Durada: 65'
12.05
L'Òliba i companyia
Inclou L'aero-òliba, L'arbre olibat, Actitud de rock-òliba i Òliba de fer feines
Infantils
Durada: 27'
12.32
Doraemon
El gat còsmic Doraemon és un gat robot del segle XXII. La feina més important que té és tenir cura del Nobita, ja que és un noi molt gandul i mal estudiant. El Nobita sempre demana ajuda al Doraemon amb els invents màgics que treu de la seva butxaca.
Infantils
Durada: 50'
13.22
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Maledíctor i El vendedor de sorra
Infantils
Durada: 46'
14.08
Avatar: l'últim mestre de l'aire
El cometa Sozin: l'Avatar Aang (IV). Història èpica que segueix les peripècies del jove de 12 anys Aang, un heroi a contracor, que ha liderar la lluita contra la malvada Nació de Foc per restituir l'equilibri en un món devastat per la guerra.
Infantils
Durada: 25'
14.33
El detectiu Conan
Inclou La màgia de les deduccions d'en Conan i en Heiji: la casa i La màgia de les deduccions d'en Conan i en Heiji: la solució
Infantils
Durada: 42'
15.15
Bola de drac Z
Inclou Una força fora del normal! En Son Goku, el guerrer de l'espai de la llegenda! i Una bola de llamp blava i vermella! En Jaice i en Burter ataquen en Son Goku
Infantils
Durada: 50'
16.05
Dinotrux
Ferràptors del desert. Ty Trux, un tiranosaure enorme, i el seu millor amic, el Revvit, una petita repteina, uneixen les seves forces per primera vegada per construir un món molt més gran i millor, lluitant contra el més gran i dolent de tots, el D-Structor.
Infantils
Durada: 22'
16.27
Kazoops!
Inclou Techno Monty, Fruita lletja, Amics animals i Segueix les regles
Infantils
Durada: 28'
16.55
Comptem amb la Paula
Inclou Hi ha espai per a tots, Foc a la fàbrica i Un pastís especial
Infantils
Durada: 35'
17.30
El Mic i els seus amics
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
17.56
Oddbods
Inclou El meu amic és un porc, És millor plantar-se, Guerra de robots, Molt ficat al joc i Cervell contra ocell
Infantils
Durada: 37'
18.33
Kikoriki
Inclou L'ordre, Com reunir els amics ràpidament, Com convertir-se en una estrella, Naturaleses diferents i Gel
Infantils
Durada: 32'
19.05
La màgica Do-Re-Mi
Un regal de Mongòlia. La Do-Re-Mi és una nena de 8 anys que diu que és la persona més desafortunada de la terra. Un bon dia entra accidentalment a la botiga esotèrica de la bruixa Majòrica, i la transforma, sense voler, en una espècie d'animaló verd. Llavors, per aconseguir que la bruixa torni al seu estat normal, la Majòrica i la seva companya, una fada que rep el nom de Lala, no tenen més remei que adoptar la nena com a aprenenta de bruixa, amb tots els entrebancs que això li suposa.
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 13'
19.43
En Grizzy i els lèmmings
Inclou El poder de les flors, En Grizzy, el mag, Os rebobinador, Mirallet, mirallet, Tranquil·litat d'os, Ós polar, El so lèmming, Robots domèstics i Ós constructor
Infantils
Durada: 61'
20.44
Un drama total, acció!
El drama metàl·lic. Catorze personatges conviuen en un estudi de rodatge abandonat on s'enfronten a nous reptes dolorosos i repugnants.
Infantils
Durada: 22'
21.06
El detectiu Conan
Inclou La caiguda lenta i Impacte no identificat
Infantils
Durada: 49'
21.55
Pel·lícula: Entre copes
Dos vells amics s'embarquen en un viatge per carretera tastant vins, però acaben canviant de rumb vertiginosament i entren en una exploració irònica de les vicissituds de l'amor i l'amistat.
Pel·lícules
Durada: 120'
23.55
Pel·lícula: Una boda a la Toscana
La Sanne no ha tingut sort en l'amor i ha tingut un matrimoni molt desafortunat. Un dia, arriba el Jeroen a la Toscana per organitzar el casament del seu millor amic. La Sanne i el Jeroen se senten atrets, però, mentre que ella busca una nova parella per refer la seva vida, el Jeroen no creu en el matrimoni.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.40
Ell em va dir Malala
La guardonada Premi Nobel de la Pau i el seu pare s'han convertit en actius defensors dels drets humans des que la nena va superar les ferides sofertes en un atac en un autobús on viatjava.
Documentals
Durada: 80'
03.00
La revolta de Pasqua
Éamonn Ceannt
Éamonn Ceannt va néixer a Galway el 21 de setembre del 1881, però la seva família es va traslladar a Dublín el 1882. Allà, el jove Éamonn es va anar implicant en la creixent onada nacionalista. Es va unir a la Lliga Gaèlica i es va convertir en un mestre de la gaita irlandesa. Fins i tot va anar a tocar per al Papa Pius X a Roma. Comptable de professió, Ceannt va liderar els Voluntaris al South Dublin Union, on van tenir lloc els combats més ferotges de la Revolta, i va demostrar el seu valor tant durant els enfrontaments com en la seva oposició a la rendició.
Documentals
Durada: 45'
03.45
Pel·lícula: Pitarra. Oblidat o desconegut?
El dramaturg Frederic Soler, Serafí Pitarra, és el pare del teatre modern català. Una persona molt important i molt influent a la cultura catalana que és molt poc coneguda a la societat actual i poc reconeguda per les institucions.
Pel·lícules
Durada: 50'
04.35
Encontres perillosos
La velocitat mata
Brady Barr mostra tot un seguit de predadors que tenen com a arma principal la velocitat dels seus atacs per sorpresa per emboscar i atacar en qüestió de fraccions de segon les seves preses.
Documentals
Durada: 45'
05.20
Els sabors d'Europa
La Suïssa central
En aquest episodi es recorren els cantons suïssos de Glarus, Schwyz i Lucerna. Fent un repàs de la seva gastronomia, es parla amb cuiners, s'entrevista vaquers, formatgers i fabricants d'instruments per acabar descobrint oficis ben insòlits com el dels pregadors i els tastadors del temps.
Documentals
Durada: 30'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 11'