Programació La 1

Dilluns, 21 gener de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Torres en la cocina
Raviolis de langostinos y shiitake. Financiers
Els germans Torres cuinen uns raviolis negres farcits de llagostins. Van acompanyats d'uns bolets shiitake saborosos i gingebre. També fan uns financiers de xocolata i vi, uns minipastissets molt esponjosos i saborosos amb l'ametlla com a gran protagonista.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
A Milà, a l'Antonio li han d'implantar un cor artificial per poder reprendre el tractament després del seu últim infart. Alberto Posada, paral·lelament, és detingut pel cas de les estrangulacions. La Silvia creu que el Posada és el culpable. Per la seva banda, el Damián compra una pistola al mercat negre.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Lucía proposa al Samuel de retardar el casament fins que la Celia es recuperi, però l'Alday s'hi nega i al final continuen endavant. Per la seva banda, el Méndez continua buscant l'assassí de Fray Guillermo. Pregunta a la Fabiana per l'Úrsula i les herbes que li va donar. L'Íñigo, paral·lelament, es planteja d'anul·lar el tracte amb el Tito. S'espanta quan descobreix que el púgil ha estat vist en una barriada, però va ser per recuperar els diners del xocolater en baralles clandestines. Mentrestant, la Susana compleix la promesa que va fer a la Mare de Déu si el seu net millorava, vestir els hàbits. A més, el Telmo acusa l'Espineira de la mort de Fray Guillermo, però aquest ho nega i el provoca enviant una corona al funeral del frare. Més tard, la Trini intenta inútilment que la Celia la rebi. Llavors el Felipe torna a Acacias i la Lolita li explica el que ha passat. Mentrestant, el Méndez interroga el Telmo perquè sospita que l'Úrsula va assassinar el seu mentor.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Derecho a soñar
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 80'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lo siguiente
Entrevistes, humor i emoció s'uneixen en un programa que cada dia canvia la seva posada en escena per sorprendre els convidats.
Altres
Durada: 30'
22.35
Hospital Valle Norte
Segundo tiempo
Durant un partit de futbol infantil, diversos pares provoquen una baralla que acaba en tragèdia quan les grades del camp es desplomen. Conduïts els ferits a l'HUVN, els cirurgians han de lluitar per salvar la vida dels accidentats. La seva entrada a urgències coincideix amb l'arribada d'una nova promoció de joves metges interns residents que s'incorpora a l'hospital. Mentrestant, la Paula brega també per fer-se respectar en el seu nou lloc i de seguida descobrirà qui és la seva autèntica Nèmesi. Es tracta d'Emma Olivares, directora financera del centre.
Sèries
Durada: 70'
23.45
El viaje de un órgano
Raquel
La Raquel tenia 41 anys quan va conèixer una notícia que li canviaria la vida: tenia una fibrosi pulmonar i havia de rebre un trasplantament abans de 12 mesos. Aquest capítol se centra en el cas d'una dona independent i amb dos fills que va veure com la malaltia la consumia fins que la seva vida va penjar d'un fil.
Documentals
Durada: 50'
00.35
Pel·lícula: Lío en Broadway
L'Arnold té una vida perfecta. Està feliçment casat, té dos fills preciosos i una feina magnífica com a director teatral a Broadway. Tot canvia quan contracta els serveis de l'Izzy, una actriu jove i prometedora que alterna la seva carrera artística discreta amb serveis nocturns de companyia. L'amor és tan profund que l'Arnold decideix ajudar-la econòmicament perquè se centri en el món de la interpretació. El pla es torna un malson quan l'Izzy aconsegueix un paper a l'obra que dirigeix l'Arnold, en la qual també participa la seva dona i que es converteix en un trio impossible.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 125'