Programació La 1

Dijous, 21 març de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Sopa de verduras y espaguetis con frutos del mar
La primera recepta consisteix en una sopa de verdures tradicional, tot i que Dani García afegeix alguns ingredients, com el pa d'all i una mica de parmesà. Durant l'elaboració, Dani García i l'Antonio parlen de la importància de menjar verdures.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Olga confessa a la seva mare que retrobar-se amb el Julio li ha despertat sentiments que creia enterrats. Paral·lelament, la Merche sol·licita a la Miralles el trasllat a una altra comissaria. Per la seva banda, l'Alicia s'enfada amb l'Iker i el Marcelino després de descobrir que van portar el Leo al metge fa uns dies i el nen està empitjorant.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Telmo accepta anar-se'n de la ciutat, però el Mateo li demana que no ho faci. El Telmo decideix llavors quedar-se a Acacias. Per la seva banda, la Genoveva torna a muntar un escàndol a casa mentre les veïnes, indignades, l'observen des del carrer. Sense voler, a la Genoveva li cau una ampolla des del balcó i fereix la Rosina. El Samuel es disculpa amb el Liberto pel que ha passat, però la Genoveva és detinguda. Paral·lelament, la Cinta confessa a l'Arantxa que vol ser artista, mentre segueix intentant interceptar totes les cartes de l'internat. Alhora, la Marcelina deixa clar al Jacinto que han d'insistir fins aconseguir que es quedi embarassada. Finalment, el Ramón va a parlar amb el Felipe, però el Jacinto li comunica que passa alguna cosa estranya a casa de l'Álvarez-Hermoso. El Ramón vol socórrer el Felipe, però l'advocat el rep amb unes tisores a la mà.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Berta i el Jorge se segueixen coneixent, però van a ritmes diferents. El Jorge s'ho passa bé amb ella i li agrada, però la Berta ja publica a les xarxes socials que tenen una relació. Això desencadena la seva primera crisi de parella. Per la seva banda, la Julia viu un dels seus pitjors dies al bufet en no complir amb les seves tasques de secretària i no enllestir un informe que el Jorge necessita. Finalment, i a causa de la feina, tampoc pot col·laborar en la preparació de la festa sorpresa per al Luis. El Jesús es queda intrigat en saber que el cognom de l'Alba és de Còrdova.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lo siguiente
Entrevistes, humor i emoció s'uneixen en un programa que cada dia canvia la seva posada en escena per sorprendre els convidats.
Altres
Durada: 35'
22.40
Cuéntame cómo pasó
El año de la serpiente
El Toni i la Deborah es casen i la família Alcántara es desplaça a Londres per assistir a l'enllaç, en el qual no falten tradicions jueves a causa de les arrels de la família de la núvia. Es tracta d'una data important per a la família i per a tot Espanya, ja que coincideix amb la notícia de la fi del segrest d'Emiliano Revilla per part d'ETA. Els Alcántara gaudeixen al màxim de la gran boda jueva, inclosa l'Herminia, que es retroba amb l'avi de la Deborah, el Menahem, amb qui té molt en comú. L'única convidada que es mostra absent durant la celebració és la María, que no travessa el seu millor moment. Finalment, però, un fet inesperat que té lloc durant les noces del Toni i la Deborah acaba amb l'ambient festiu que es respirava fins ara. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 85'
00.05
Ochéntame otra vez
Avui: Himnos de los 80 (III) i Moderno, pero cañí.
Documentals
Durada: 110'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'