Programació La 1

Divendres, 22 març de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Merluza en salsa verde y bizcocho con cereza
Dani García prepara un lluç amb salsa verda. Després, Fernando Romay demana consell per elaborar un pa de pessic correctament. Dani García fa un pa de pessic de cirera i li descobreix com aconseguir que quedi perfecte.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
L'Alicia pren una decisió crucial pensant en la salut del seu fill. Per la seva banda, el Toni segueix buscant una explicació a la mort del seu amic Samu. Més tard troba una pista que el porta fins al taller de l'Álvaro. Per la seva banda, el Pablo tria una nova víctima.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Ramón va a casa del Felipe amb la intenció de comunicar-li que marxa d'Acacias. La seva visita és presa per l'advocat com una provocació i li clava un cop de puny. Paral·lelament, el José i la Bellita descobreixen que la Cinta ha estat expulsada de l'internat i que tot el que ha explicat és mentida. Els Domínguez anuncien a la seva filla que li buscaran un pretendent immediatament. D'una banda, l'Úrsula explica a la Lucía que el Telmo s'ha negat a anar-se'n i la jove descobreix que té sentiments contradictoris. De l'altra, el Telmo fa les seves indagacions sobre el matrimoni de la Lucía i desapareix d'Acacias. Finalment, el Samuel demana al Liberto intercedeixi davant la Susana i la Rosina perquè retirin la denúncia contra la Genoveva. El Liberto li comunica que ja ho ha fet, però que les senyores no volen. La Genoveva i el Samuel temen que la investigació de la policia tregui a la llum el seu secret.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Julia comença a ser conscient que ha de trencar amb el seu rol maternal envers el Luis i també cap al Chema. Té una oportunitat d'or quan el Luis li explica els seus plans d'anar-se'n a treballar al taller del Tuercas a Alemanya. Mentrestant, la relació del Jorge amb la Berta fa aigües i el cas de la setmana sobre implicacions paternofilials l'emociona molt. A més, ha d'enfrontar-se als rumors sobre el seu pare, que s'estenen ràpidament per tot el bufet. I la Sofía està obnubilada amb les xarxes socials. L'Alba, arran de l'interès que el Jesús ha mostrat pel seu cognom i orígens pregunta a la seva mare pel seu pare. Amb les dades de l'Alba, el Jesús confirma la seva sospita: l'Alba i ell són germans de pare.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La mejor canción jamás cantada
A la gala d'avui, el programa torna als anys 70, amb les actuacions de Bely Basarte, Agoney, Natalia Rodríguez, David Civera, Andrés Suárez, R.A.Y.A., Carlos Right, Edu Soto, Efecto Pasillo, Sole Giménez i Las Ketchup, que canten els temes més coneguts d'aquesta dècada.
Altres
Durada: 130'
00.20
Pel·lícula: Sospechoso
El cadàver d'una dona és trobat a Washington durant les festes nadalenques. Durant els mateixos dies, apareix també el cos sense vida d'un magistrat del Tribunal Suprem. Aparentment són dos casos sense relació entre si.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.15
Chicago P.D.
Ave nocturna
Emissió dels capítols La canción de Gregory Williams Yates i Ave nocturna.
Sèries
Durada: 85'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'