Programació La 1

Dijous, 10 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Txangurro a la donostiarra y rabo de cerdo
Dani García cuina juntament amb Carlos Maldonado, guanyador de MasterChef 3, un txangurro, un plat fet a base de cranca. Després, Dani García cuina una cua de porc, un plat tradicional però que Dani García prepara i presenta d'una manera nova.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jesús no utilitza el bastó i agreuja la seva lesió. La Lorena, mentrestant, descobreix que el Jonathan està en contacte amb la Noa i el convenç perquè li digui on és. Més tard, al mercat, als problemes financers per remodelar les paradetes s'uneix el problema amb la coberta. La Cristina, per la seva banda, descobreix que l'Elías no està anant al psicòleg i l'hi explica a l'Adela. Alhora, l'amistat entre l'Andrea i el David s'aferma. Poseriorment, el Jonathan i el Samuel li confessen els seus sentiments a la Carla. La Celia, llavors, li prohibeix al David que ajudi al Jordi. Mentrestant, la relació familiar a casa de l'Elías és un infern. Finalment, l'Adela es veu obligada a intervenir.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
La Verónica segueix amb la seva intenció de reprendre el seu treball com a advocada. Paral·lelament, l'Elvira, després de ser atesa per l'Antonio d'un atac de tremolors, es penedeix de la decisió que va prendre i vol que el doctor Torres segueixi sent el seu metge.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Susana rebutja la proposta de l'Armando d'anar a dinar amb un important dissenyador, amic seu, encara que en realitat es mor de ganes per anar-hi. Llavors, l'exdiplomàtic s'enfronta a la sastressa i li pregunta directament per què fuig d'ell. La Cinta, per la seva banda, comença a estar farta del cinema perquè no entén el seu paper. L'Alfonso, més tard, l'obliga a rodar una escena en què es baralla amb una altra ballarina. El Jose i la Bellita, posteriorment, li aconsellen a la seva filla que li exigeixi a l'Alfonso el guió. Finalment, el Felip torna a recuperar l'alegria després de la trobada amb la Marcia, a l'inrevés que aquesta, que se sent cada vegada més culpable per enganyar el Santiago. I la Genoveva sospita que el Felip i la criada es tornen a veure pel canvi d'actitud d'ell.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Estoy vivo
El Márquez sospita que la Laura, la Susana i la Bea no van morir per casualitat i decideix aprofundir en la investigació. Quan revisa l'informe de l'accident de trànsit, descobreix una dada sobre la Susana que li provoca molta angoixa. A més, després del fracàs de confondre l'Alicia amb la Susana, la desesperació de l'Enlace augmenta. Tothom està preocupat pel seu comportament estrany. Però llavors l'Enlace rep el que sembla una comunicació de la Susana. La Vero, paral·lelament, diu a la Rebe que han de ser forts i mantenir-se ferms en els seus nous papers. Ara tenen una missió que han de complir i ja no es poden comportar com si fossin la Laura i la Bea, però són moltes les emocions que han de superar.
Sèries
Durada: 60'
23.45
Comando actualidad
Inclou Casas con futuro i España en venta: El programa repassa les noves cares del mercat immobiliari 10 anys després de la recessió econòmica més profunda que s'ha viscut.
Altres
Durada: 120'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'