Programació La 1

Dilluns, 25 maig de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Coronavirus: Última Hora
Informació actualitzada de la situació del coronavirus a Espanya.Inclou Informativo territorial (14.00 h).
Altres
Durada: 120'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
Jesús aconsegueix frenar la Carmen, que pretén denunciar l'autor de l'incendi de la casa de Comillas. Paral·lelament, el Jorge intenta una reconciliació amb la Lorena, però acaben distanciats. La Carmen, per la seva banda, descobreix la lesió que el Nicolás es va fer ajudant rl Paolo a repartir pizzes. Seguint amb la seva estratègia per sostreure-li informació, la Celia confessa al Velasco que coneix l'estafa que li va fer el seu marit. Mentrestant, l'Elías intenta convèncer l'Adela perquè doni una oportunitat al seu germà Gonzalo. Finalment, el Germán s'ofereix voluntari per ser l'esquer que atregui el Bosco, i la Noa, preocupada per lal Rosa, cau en el parany del Nacho.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
El Rojo, enfadat perquè es van perdre les seves pastilles, reclama al Nico els diners que costen. Paral·lelament, el Bremón informa la Miralles que la Merche és a Districte Sud per espiar el Karim. La Merche, per la seva banda, reconeix al comissari que segueix tenint sentiments cap a ell. Al seu torn, la Paula decideix no explicar al Mateo que la seva mare té una relació amb el Toni.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
El Méndez ofereix protecció a la Laura contra els ardits de la Genoveva i el Velasco. Paral·lelament, el Marcos organitza la festa en la qual anunciarà el seu compromís amb la Felicia. La Camino, per la seva banda, s'enfada amb l'Ildefonso quan descobreix que es va casar amb ella tot i saber que estimava la Maite. Mentrestant, la Genoveva fa el paper de bona esposa i anuncia al Felipe que ha retirat la denúncia per abandonament de la llar. Ell, destrossat per les manipulacions de la Genoveva, va a plorar davant de la tomba de la Marcia i li jura que no deixarà de lluitar fins que trobi justícia. El Servando, al seu torn, descobreix que, a l'intentar complimentar el lladre que es feia passar per jutge, va descuidar l'autèntic tribunal del concurs de pensions. Posteriorment, comença la festa per anunciar als veïns la relació entre el Marcos i la Felicia. L'Anabel, picada al veure la Camino fingir felicitat del braç de l'Ildefonso, esclata i explica a tothom que el marit de la Pasamar és infèrtil.
Sèries
Durada: 25'
18.15
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.05
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 85'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Els aspirants mostren la seva cara més competitiva robant 10 ingredients als seus companys. Poden agafar un, dos o tots els productes a un mateix contrincant. Félix Gómez, finalista de la quarta edició de MasterChef Celebrity, cuina amb els ingredients que Samantha Vallejo-Nágera li deixa a la cistella. Més tard, al Centre d'Alt Rendiment de Madrid els concursants rendeixen un homenatge a tots els esportistes d'elit. Saül Craviotto, guanyador de la segona edició de MasterChef Celebrity, els proposa un menú que han de servir a 110 esportistes olímpics. A més, el jurat brinda una segona oportunitat a un expulsat o expulsada a l'anhelada repesca. Finalment, a la prova d'eliminació, els davantals negres reprodueixen unes espectaculars postres d'Alejandra Rivas, que ha fet realitat el seu somni amb Rocambolesc.
Altres
Durada: 195'
01.20
Comerse el mundo
Filipinas
Filipines ha estat un dels grans descobriments d'aquesta temporada. Una gastronomia sorprenent, carregada d'influències i un viatge molt especial per a Peña, que va desenvolupar la seva carrera en aquest país temps enrere.
Altres
Durada: 60'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'