Programació La 1

Dimecres, 26 gener de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia per fi dona una resposta al Leo i, encara que la reacció de la Diana és de tot menys favorable, la parella està determinada a seguir els seus impulsos contra vent i marea. A més, qui també està il·lusionada és la Cloe, que fa bona amistat amb el seu nou amic Xoel. El Dani, per la seva banda, no pot sostenir més la seva actitud reticent a passar una nit amb la seva xicota i el moment de confessar-li les pors és imminent. Paral·lelament, a l'Àfrica, la Carmen i la Patricia estan decidides a treballar juntes pel bé del Francisco. Finalment, l'assalt que pateix el club suposa un abans i un després en la relació de la Linda i el Faustino.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El pla per acabar amb l'Hugo no surt com s'esperava i la Beatriz en pateix les conseqüències. D'altra banda, el Carlos confessa a l'Iván que s'ha enamorat de la Yolanda.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Locos por Eurovisión, grandes éxitos
Un viatge divertit pel camí dels intèrprets fins a arribar a Eurovisió: programes per aconseguir l'anhelada plaça, els preparatius, la promoció i l'hora de la veritat.
Altres
Durada: 30'
22.40
Benidorm Fest
Primera semifinal. El Palau d'Esports L'Illa de Benidorm es converteix en el cor d'Eurovisió amb aquest certamen, compost per dues semifinals i una final, del qual surt la representació espanyola a la propera edició del festival europeu de la cançó. En aquesta primera semifinal hi actuen Varry Brava, Azúcar Moreno, Blanca Paloma, Unique, Tanxugueiras i Chanel. Després de mostrar les seves propostes, el jurat professional, el públic i un jurat demoscòpic, una mostra de la població espanyola seleccionada mitjançant regles estadístiques i demoscòpiques, trien els quatre candidats que aconsegueixen un passi per a la gran final de dissabte.
Altres
Durada: 75'
23.55
Pel·lícula: Hermanísimas
Explica la història de dues germanes, allunyades des de fa temps, que no tenen més remei que reunir-se quan els seus pares les avisen perquè recullin les seves coses de la casa familiar per posar-la en venda. Decidides a reviure els seus dies de glòria, organitzen una última festa amb els seus antics companys d'institut, que acaba en una bogeria desenfrenada i idònia per a un grup d'adults en hores baixes.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'