Programació La 1

Dilluns, 27 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Arriben notícies devastadores, i La Promesa es prepara per vestir-se de dol. El dolor és un nou resident del palau, i cadascú el gestiona com pot. La Cruz, per part seva, està enfonsada, però es mostra al més sòlida possible, mentre continua buscant referències sobre el parador del seu pare. Paral·lelament, la Candela reviu la mort del seu marit, una història que, pel que sembla, la Simona s'estima més no recordar, una reacció que no passa inadvertida al pare Camilo. Finalment, la Jana camina per l'hangar com una ànima en pena.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
4 de maig de 1897. Adrienne de Lenverpré, una dona de classe alta que busca evadir-se del seu matrimoni amb un candidat a la presidència del Senat, planeja visitar el basar de la caritat, destinat a recaptar diners per als desfavorits i que se celebra a prop dels Camps Elisis. Així mateix, a l'esdeveniment hi assisteix Alice de Jeansin, una jove de l'alta societat obligada a casar-se per solucionar els problemes econòmics de la seva família, acompanyada de Rose Rivière, la seva serventa i confident, que planeja mudar-se als Estats Units amb el seu marit per començar una nova vida. No obstant això, mentre són allà, esclata un incendi. [Nou en emissió.]
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
L'espai rep, abans de l'estrena de la nova temporada del programa Masterchef, els jutges d'aquest concurs: Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
Els aspirants s'estrenen amb dues caixes misterioses. A la primera hi troben ingredients bàsics i, a la segona, elaboracions amb errades, com ara bacallà salat, cigrons molt cuits, beixamel amb grumolls o arròs dur. Tots els concursants han de demostrar que són capaços de transformar almenys dues d'aquestes elaboracions immenjables en un gran plat, utilitzant els ingredients de la primera caixa. A més, en aquest repte de cuina d'aprofitament els acompanya Tamara Falcó, VI marquesa de Griñón i guanyadora de la quarta edició de MasterChef Celebrity. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 190'
01.15
Pel·lícula: Reencuentros y desencuentros
Sandra Cale, que té molt d'èxit, decideix anar a la reunió d'antics alumnes a Cornualla. Orgullosa, anuncia a la seva mare que no hi anirà sola, però el seu cap i amant finalment no la hi acompanya. Després de trobar-se amb el Luke, un antic company de classe, decideixen anar junts com a parella a la reunió.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'