Programació La 1

Dimarts, 28 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La situació fa un tomb a La Promesa, per a contrarietat del duc de los Infantes, que demana al Camilo que continuï amb les seves investigacions: vol proves de la ruïna dels Luján. La marquesa, per part seva, està inquieta per l'absència de notícies del seu pare. A més, ni tan sols les trucades del Rómulo als amics del baró llancen una mica de llum sobre el seu parador. Finalment, la Jana intenta eliminar les proves que queden de les amenaces al baró, però el Curro l'enxampa fent-ho.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
L'Adrienne fa creure al seu marit que ha mort en l'incendi i prova de recuperar la seva filla. Paral·lelament, l'Alice renega del seu promès, el Julien, que va fugir de l'incendi i les va deixar enrere. La Rose, per part seva, ha estat portada contra la seva voluntat per madame Huchon, que vol fer-la passar per la seva filla, morta en l'incendi.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (20.45 h). La victòria davant Noruega ha aclarit els dubtes que podien existir respecte a l'arrencada d'aquesta nova etapa. I és que l'aparició de nous noms, tant a la plantilla com a la banqueta, ha tornat a il·lusionar l'afició, que somia veure Espanya rivalitzant de nou amb les millors seleccions del món. El partit d'avui és, potser, la prova més dura a la qual s'enfrontaran els de Luis de la Fuente. La Roja s'enfronta a Escòcia, que va guanyar amb solvència Xipre en la primera jornada d'aquesta fase de classificació. Un triomf avui col·locaria la selecció espanyola líder en solitari del grup, i reforçaria la moral del combinat de cara a la resta de la lligueta. Comentaristes: David Figueira, Albert Ferrer, Fernando Llorente i Lara Garandillas. Des del Hampden Park.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 125'
22.35
MasterChef
Els aspirants s'enfronten a la primera prova d'exteriors, que té lloc a Toledo. Amb 2.000 anys d'història, el centre històric sorprèn en combinar racons secrets plens d'encant amb grans edificis d'enorme valor arquitectònic. En aquesta ocasió, els equips cuinen un menú d'alta categoria firmat pel xef Adolfo Muñoz, amb un sol Repsol, que des de fa més de 40 anys aposta per la combinació de la qualitat dels productes d'aquesta terra. Més tard, de nou a les cuines, el jurat repta els davantals negres a treballar amb un pressupost molt ajustat. En aquesta prova han d'administrar-se, perquè només compten amb 70 euros per gastar entre tots. Finalment, la tercera classificada de la setena edició de MasterChef Celebrity, la dissenyadora de moda María Escoté, els dona alguns consells per esprémer el moneder al màxim i aconseguir salvar-se de l'eliminació.
Altres
Durada: 180'
01.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'