Programació La 1

Divendres, 2 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Cruz i el Lorenzo reben amb sorpresa la notícia que la baronessa no va prendre el te enverinat. La Cruz no entén què ha pogut sortir malament, i la Petra posa el focus sobre el Lorenzo. Mentrestant, el capità, aliè a l'acusació de la Petra, continua els seus tractes amb l'Alonso, i li explica quines són les seves condicions per fer-li el préstec per afrontar les reformes de La Promesa. D'altra banda, el Manuel torna a discutir amb la Jimena pels records dels quals ella el va intentar convèncer, i accepta la proposta de la Blanca de dur-la en l'avió perquè faci fotografies aèries. Més tard, quan la Jimena ho descobreix, té un altre atac de gelosia. Posteriorment, la Jana pateix perquè no troba la manera d'explicar a la María Fernández el que ha passat amb el Salvador. A més, la Pía informa la Jana sobre els avenços de la seva investigació: tant la Candela com el Rómulo li diuen que la Dolores es va apartar del servei i va viure en una casa que es trobava als terrenys de La Promesa. Finalment, en un moment d'intimitat, la majordoma acaba confessant a la Candela que el fill que espera és del baró.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
El dia de la inauguració d'El Paradís, l'Andreina s'hi presenta per sorpresa, encara que la policia vigila el Vittorio per si s'hi posa en contacte. Posteriorment, estan a punt de detenir-la, però, gràcies a l'ajuda de la Marta, l'Andreina es pot refugiar al pis del Vittorio. Finalment, la Silvia, una dona molt controladora i ambiciosa, esposa del Luciano i mare de la Nicoletta, molesta la seva filla, ja que tota l'estona hi està a sobre.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: The Amazing Spider-Man
Com la majoria dels adolescents de la seva edat, el Peter està intentant descobrir qui és i com ha arribat a ser el que és. En el seu viatge per lligar caps sobre el seu passat, descobreix un secret que guardava el seu pare, un secret que finalment configura el seu destí com a Spiderman.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.20
Pel·lícula: Furia de titanes
Lluita pel poder que enfronta els humans contra els reis i els reis contra els déus. Nascut com un déu però criat com un home, Perseu es veu incapaç de protegir la seva família del déu venjatiu de l'inframon, Hades. Però, com que ja no hi té res a perdre, Perseu s'ofereix a liderar una missió perillosa per derrotar Hades, abans que aquest pugui arrabassar els poders a Zeus i desfermar l'infern a la Terra. Encapçalant un grup de guerrers valents, Perseu inicia un viatge perillós cap al fons dels mons prohibits. Combatent dimonis i bèsties terribles, podrà sobreviure només si és capaç d'acceptar els seus poders com a déu, de vèncer el seu destí i de crear-se'n un de propi.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.55
Call my agent
Isabelle Adjani
Emissió dels capítols Norman i Isabelle Adjani.
Sèries
Durada: 110'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'