Programació La 1

Dimecres, 7 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La María Fernández porta el dol per la mort del Salvador tan bé com pot. A més, la donzella ha decidit no treure's mai l'anell que li va regalar el seu xicot. El Mauro, per part seva, li diu al Lope, amoïnat, que li ha d'explicar la veritat: que l'anell era un obsequi seu, no del Salvador. Mentrestant, circula per La Promesa el rumor que el Rómulo se'n va del palau. Més tard, la Blanca confirma les seves sospites que el seu amic Manuel no està enamorat de la seva dona, la Jimena, sinó de la Jana. Posteriorment, la marquesa comença a sospitar que la baronessa de Grazalema i el seu cunyat Lorenzo han mentit a tothom i sí que es coneixien d'abans. Finalment, la baronessa i el Lorenzo pacten aprofitar-se'n: davant d'ella es mostren pròxims i, si hi ha més testimonis, faran veure que estan barallats.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
L'Agnese ja ha descobert que la Tina treballa a El Paradís de les Senyores, i això ha creat molts conflictes a la família Amato, encara que el Salvatore intenta solucionar la situació. A més, la Nicoletta té noves informacions sobre el Riccardo i vol tallar la relació, però ell continua insistint a mantenir-la.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Abrazar la verdad
La Clara està aclaparada amb el que ha passat amb el Julio. La Marta, per part seva, li explica la veritat a la seva mare, i la Menchu comença a treballar a l'hotel. Finalment, el Paolo decideix acarar la Luz i l'Ainhoa després d'un descobriment important.
Sèries
Durada: 45'
22.35
Pel·lícula: Laura y el misterio del asesino inespe
La Laura porta una nova vida, allunyada des de fa anys de la seva tasca policial, ja que va decidir abandonar el cos. No obstant això, es veu obligada a recuperar la seva activitat de detectiva per salvar-se com a sospitosa de l'assassinat del rector Eugenio Ortiz, un prestigiós teòric i antic assessor de la policia que fa més de 50 anys que ensenya a les noves generacions d'investigadors i agents de la llei la manera de resoldre els crims més truculents i inexplicables. Malgrat el pas del temps, l'olfacte de la inspectora segueix tan agut com sempre. La seva metodologia no ha canviat, els seus interrogatoris continuen sent poc ortodoxos i els seus mètodes, gens científics, però la seva ment deductiva i la seva percepció en els petits detalls continuen sent sorprenents i brillants.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.05
Los pacientes del doctor García
El precio
L'Adrián fa xantatge i assetja el Guillermo. Aquest, per evitar que posi en perill l'operació, i tement per la seva vida i la del Manuel, es veu en la necessitat de prendre una decisió dràstica, ajudat per l'Skorzeny. Així mateix, igual que altres vegades, Pepe Moya recorre al Guillermo per curar un dirigent comunista, i en la visita coneix Rita Velázquez Martín, de qui s'acaba enamorant. D'altra banda, l'informe del Manuel sobre la xarxa Stauffer arriba als Estats Units, però la Meg viatja a Buenos Aires per comunicar-li que l'esforç no ha servit de res. La decepció comporta la ruptura entre tots dos, així com un gran risc per a les vides del Manuel i el Guillermo si l'informe cau en males mans, ja que amb les dades que inclou és fàcil d'identificar-los.
Sèries
Durada: 65'
01.10
Comando actualidad
Inclou Dejarse la piel
Altres
Durada: 55'
02.05
Comando actualidad
Inclou Pueblos revueltos
Altres
Durada: 55'
03.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
05.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 50'