Programació La 2

Dimecres, 15 juliol de 2020
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
El salvaje Oeste
Los desiertos centrales
Viatge pels llocs dels EUA i Canadà que van marcar l'època del Salvatge Oest al segle XIX.
Documentals
Durada: 60'
08.55
¡Qué animal!
Mallorca
Un viatge als racons més icònics d'Espanya per descobrir els misteris de la fauna i la flora autòctones.
Documentals
Durada: 25'
09.20
Reportero de la historia
El director de dóna a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 35'
09.55
El clan español en Nueva Zelanda
Una història sobre el vincle que uneix dos països situats entre si en les antípodes del planeta. Més de vint mil maoris neozelandesos porten sang espanyola i hi ha un sobrenom familiar que ho recorda. Es diuen a si mateixos panioras, que significa espanyols en llengua maorí.
Documentals
Durada: 55'
10.50
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Cómo decido?
Documentals
Durada: 50'
11.40
Construcciones ecológicas
Inclou Eco-viviendas aisladas i Eco-viviendas insólitas
Documentals
Durada: 55'
12.35
Mañanas de cine: Y ahora le llaman Aleluya
En plena revolució contra el Maximiliano, l'Al·leluia, un mercenari nord-americà, és contractat pel general Emiliano Ramírez, un d'aquests revolucionaris amb més coratge que cap, per robar un maletí ple de joies amb les quals l'exèrcit regular pretén comprar armes pesades als EE.UU.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.05
La gran escapada italiana de Gino
Inclou Florencia i Venecia: Avui Gino viatja a Venècia per conèixer els cicchetti, una mena de tapes venecianes que se serveixen amb la beguda en molts bars locals. A Burano degusta un típic risotto i cuina la seva pròpia versió de la recepta.
Documentals
Durada: 45'
14.50
Normandía, tierra de abundancia
Del Contentin al país d'Auge, de Deauville a Perche, Normandia és una regió plena d'història i tradicions. La seva famosa façana marítima no és l'únic dels seus encants. Cabanyes, basíliques, la modernitat de Le Havre, el furor del desembarcament aliat o els seus famosos formatges són alguns dels seus atractius.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar edición verano
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes en diferents proves visuals, musicals i de lletres.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Animales de altura: Desafiar la gravedad i Mascotas: Criaturas misteriosas
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Operación fiebre del oro: Lagos y ríos: Recreant les calamitats que van patir els primers cercadors d'or el 1987, l'expedició es dirigeix a Dawson City, des d'on s'inicia el camí als jaciments. A la ruta, restes d'assentaments evidencien altres negocis al voltant de la recerca d'or.
Documentals
Durada: 55'
19.05
La escapada italiana de Gino: islas al sol
Inclou Costa de Sicilia i Giardini Naxos: Gino comença el seu viatge per la costa est de Sicília a la badia de Giardini Naxos per després iniciar la seva visita al volcà Etna, el cor de Sicília i de la seva gastronomia. Acaba el seu viatge en el petit poble de Savoca, cèlebre per ser el bressol de la família Corleone en les pel·lícules El Padrí.
Documentals
Durada: 45'
19.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
20.10
Paraísos cercanos
México: ruta de los dioses
Mèxic és un dels països més atractius d'Amèrica. Situat a la part meridional d'Amèrica de Nord, entre dos oceans, a l'est l'Atlàntic, el golf de Mèxic i el mar Carib. A l'oest, el Pacífic, al nord comparteix una frontera de 3140 kms amb els Estats Units.
Documentals
Durada: 55'
21.05
Construcciones ecológicas
Inclou Eco-construcciones camufladas i Eco-construcciones pioneras
Documentals
Durada: 55'
22.00
Documaster
Inclou Después de Hitler I y II: Després de la Segona Guerra Mundial, Europa s'havia convertit en un continent de dones, nens i ancians, on imperava el caos i la misèria, la neteja ètnica i l'ajust de comptes. Tot es comptava per milions: els morts, els presoners, els desplaçats, les violacions, els orfes. A més, pacificar Europa no va ser tasca fàcil per als països vencedors de la Segona Guerra Mundial: misèria i violència s'estenien per tot el continent. La manera en què es va afrontar aquest repte en els següents cinc anys va posar les bases polítiques, econòmiques i culturals del que seria Europa.
Documentals
Durada: 90'
23.30
Suiza, la caja fuerte de Hitler
Tot i la gran investigació documental que col·loca a Suïssa al cor de les finances del Reich, molta informació segueix sense sortir a la llum. Durant la II Guerra Mundial, Suïssa semblava un illa neutral, i el documental es pregunta quin paper va jugar aquest país durant la guerra i per què no va ser envaïda pels alemanys.
Documentals
Durada: 55'
00.25
Crónicas
No te dije adiós
A Espanya han mort en dos mesos i mig gairebé 27.000 persones per la COVID-19, sense que els seus éssers estimats poguessin brindar-los un comiat. El documental compta amb els testimonis de dotze famílies que comparteixen fotos i records d'éssers estimats que han mort en aquesta pandèmia per retre un homenatge general a totes les víctimes d'aquesta crisi sanitària.
Altres
Durada: 55'
01.20
Festivales de verano
54º Heineken Jazzaldia: Goshu Ondo, Eri Yamamoto.
Altres
Durada: 75'
02.35
Dentro de la fábrica. Cómo se hacen nuestros alime
Pan
Gregg s'endinsa a la fàbrica de pa més gran de Gran Bretanya, on aprèn com es produeix un dels pans favorits de país. Al seu torn, Cherry ensenya el que es necessita per fer la farina perfecta i revela el truc per conservar el pa. Finalment, Ruth repassa la l'evolució del pa blanc en la història.
Documentals
Durada: 55'
03.30
Documenta2
Inclou Operación fiebre del oro: Pasos de montaña
Documentals
Durada: 55'
04.25
Construcciones ecológicas
Avui: La eco-construcción eólica i Eco-construcciones económicas.
Documentals
Durada: 50'
05.15
La escapada italiana de Gino: islas al sol
Avui: Cerdeña (III) i Sicilia (I).
Altres
Durada: 40'
05.55
Caminando sobre las olas
Etapa desde Santiago a Finisterre
El surfista Kepa Acer recorre el Camí de Santiago de la costa i voreja, amb bicicleta i amb la seva taula, tota la cornisa cantàbrica, des d'Irun fins a Finisterre.
Documentals
Durada: 5'