Programació La 2

Diumenge, 2 agost de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
07.35
Oficiorama
Panorama dels oficis del futur.
Altres
Durada: 25'
08.00
Los conciertos de La 2
Manuel Fernández Quinteto viento. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Atleta gourmet
La Sierra del Rincón, Madrid
El xef guipuscoà Iñigo Urrechu recorre la geografia nacional per conèixer els secrets de la cuina tradicional, fent les dues coses que més li agraden, cuinar i córrer.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Elección del nuevo presidente de La Cie
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Medio ambiente
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Vacaciones en Sefarad
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
La búsqueda de la verdad
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
El rostro de Cristo en los enfermos
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Ntra. Sra. del Pilar Valdemoro
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Chile, misión de contrastes
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
John Bishop
L'humorista John Bishop ve a cuinar amb Jamie Oliver i Jimmy Doherty al seu restaurant de la badia de Southend. Cuinen curri verd tailandès a l'estil vegetarià i lasanya. I, en la seva campanya de lluita gastronòmica, es preocupen per què mengen els nens quan no hi ha escola.
Altres
Durada: 45'
14.15
La gran escapada italiana de Jamie
Sicilia
Jamie comença el seu viatge per Itàlia a Sicília. A causa de la seva rica història, el menjar sicilià és el més multicultural de tota Itàlia. Per aprendre com es cuina al carrer, demana permís per cuinar peix a la graella en un lloc d'un dels mercats més bulliciosos i conflictius de la ciutat.
Altres
Durada: 30'
14.45
Hundidos
Don Pedro
El Carlos i el seu equip s'embarquen en la recerca d'un espectacular transatlàntic, el Don Pedro, al qual anomenen el Titanic gallec. Una catàstrofe que va causar 90 víctimes en el seu enfonsament el 1895 contra els baixos de Corrubedo, a les costes de Galícia.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Destino China i Los koalas, una vida lenta en un mundo acelerado
Documentals
Durada: 150'
18.50
Criaturas salvajes con Dominic Monaghan
El escarabajo titán
El Dom és a la selva amazònica del Brasil, i la seva missió és trobar l'escarabat Titan, el més gran del planeta. Aquest enorme insecte li farà navegar pel riu Amazones per trobar-lo, encara que primer toparà amb una anaconda verda, un caiman negre, una piranya de ventre vermell i cucs gegants.
Documentals
Durada: 50'
19.40
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Cáceres
Àvila, Alcalá de Henares, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda són les ciutats protagonistes dels 15 documentals d'aquesta sèrie, en la qual es mostra la riquesa cultural i històrica que les ha fet mereixedores del distintiu de Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 50'
20.30
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.40
El documental de La 2
Inclou Climas extremos: Atacama, el desierto mas seco del mundo: Mario Picazo s'endinsa en el desert d'Atacama a Xile, el desert més sec del món, i explica les condicions extremes en què viuen els habitants d'aquesta regió.
Documentals
Durada: 60'
21.40
El origen de los inventos
Sed de velocidad
En aquest capítol, quatre invents que van transformar el món: el vol funcional, el cautxú vulcanitzat, la sola tipus gofre i el carret plegable.
Documentals
Durada: 50'
22.30
Versión española: Silencio en la nieve
Any 1943. En plena Segona Guerra Mundial, un assassí en sèrie apareix dins de la Divisió Blava, cos de soldats espanyols voluntaris que van combatre al front rus al costat de les tropes alemanyes. Després de la troballa del cadàver d'un soldat espanyol que ha estat degollat, s'obre una investigació de la qual s'encarrega el soldat Arturo Andrade.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.15
Pel·lícula: El médico alemán
El 1960, un metge alemany coneix una família argentina en una desolada regió de la Patagònia i se suma a ells, en caravana, per la ruta del desert. Aquesta família reviu en ell totes les obsessions relacionades amb la puresa i la perfecció. L'Enzo i l'Eva l'accepten com a primer hoste de l'hostal que posseeixen. Encara que l'estrany personatge genera als amfitrions cert recel, progressivament es veuen seduïts per les seves maneres, la seva distinció, el seu saber científic i les seves ofertes de diners.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.40
Documaster
Avui: La cuna de la humanidad i Altamira, el origen del arte.
Documentals
Durada: 130'
03.50
La leche: hechos y creencias
La llet és un aliment amb la qual tothom s'ha criat. Però ha deixat de ser l'aliment natural que molta gent s'imagina. Avui dia una vaca produeix molta més llet que les d'abans. Aquest augment provoca malalties, que es tracten amb antibiòtics i que deixen residus en la llet. Durant anys, hi ha hagut un encès debat entre els que defensen els beneficis de la llet i els seus detractors.
Documentals
Durada: 50'
04.40
La guerra en el mar
Avui: Los acorazados de Scapa Flow i La batalla de los submarinos alemanes.
Documentals
Durada: 80'