Programació La 2

Dimarts, 4 octubre de 2022
06.35
Mi familia en la mochila
Del Parque de Ethosa a Cheetah Conservation Fund
La família arriba a Ethosa, Namíbia, on hi ha un parc natural àrid on els animals busquen les escasses zones d'aigua que troben. Allà descobreix el rinoceront negre, un animal molt difícil de veure.
Documentals
Durada: 30'
07.05
Sudáfrica con Gregg Wallace
Safari en Amakhala
Gregg Wallace, presentador de televisió i apassionat de la gastronomia, inicia un viatge cultural i gastronòmic per Sud-àfrica. Visita la pionera reserva d'animals d'Amakhala, acompanya la Unitat Anticaça Furtiva i assaboreix un Poike de Kudú amb nata, bolets i ceba.
Documentals
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los reinos de los depredadores de África
Costas
La costa oest de Sud-àfrica és un món volàtil i implacable assotat per les gelades aigües de l'Atlàntic i assotat per vents udoladors. Per sobreviure en aquesta terra d'accidentada bellesa, els seus habitants han de portar una doble vida i aprofitar les oportunitats que ofereixen la terra i el mar.
Documentals
Durada: 55'
08.50
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 40'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Turismo rural en el mundo
Marruecos. Las montañas del Rif
El Marroc, situat a la part septentrional d'Àfrica, compta amb una població de 35 milions de persones i amb una orografia imponent que ha marcat el caràcter dels marroquins al llarg de la història. A més, està formada per cims alts, multitud de rius i una diversitat de pobles.
Documentals
Durada: 30'
11.25
Documenta2
Inclou Nefertiti, la reina misteriosa: Historias sobre el expolio del arte antiguo: L'espai analitza la situació actual a l'Orient Mitjà i com això afecta el patrimoni cultural d'unes certes àrees. A més, l'agitació a l'Iraq, Egipte, Líbia i Síria ha portat, com a conseqüència, el caos al domini del patrimoni cultural: museus i llocs arqueològics saquejats, encara que al mercat moltes de les peces són falses.
Documentals
Durada: 55'
12.20
Ingeniería antigua
Grandes barcos de la historia
Una forma d'enginyeria ha canviat el món més que qualsevol altra, i és a l'aigua. Un desenvolupament que va permetre a la raça humana explorar, expandir-se i comerciar com mai abans. La invenció dels vaixells va eliminar la frontera entre la terra i el mar.
Documentals
Durada: 50'
13.10
Mañanas de cine: Cimarrón: Sin honor
El Marshal Crown ajuda el major Convington a capturar el seu fill, un expert en dinamita, que ha desertat de l'exèrcit i s'ha unit a una banda de lladres assassins.
Pel·lícules
Durada: 70'
14.20
Las recetas de Julie con Thierry Marx
Cocina con queso
La Julie parla del formatge, un producte molt cotitzat, associat a la gastronomia francesa i reconegut com a patrimoni cultural per la UNESCO. Per fer-ho, recorre els Pirineus i els Alps per descobrir alguns formatges poc coneguts.
Altres
Durada: 55'
15.15
Visítame en un día
Nápoles
L'espai passa un dia sencer a Nàpols per conèixer, sentir i tastar els sabors d'aquesta ciutat plena de color. La visita comença al Castel dell'Ovo, des d'on es pot admirar el golf de Nàpols, la famosa muntanya Vesuvi i Pompeia.
Documentals
Durada: 30'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.25
Grandes documentales
Inclou Supersentidos: fuerzas especiales: Los especialistas i Obreros de la naturaleza: Maquinaria pesada: En la vida salvatge, els animals mantenen viu l'ecosistema. Sense saber-ho, treballen com a jardiners i enginyers. Grossos elefants de Borneo, bisons de les prades estatunidenques o petits uombats d'Austràlia són els obrers que garanteixen la salut dels boscos de tot el planeta.
Documentals
Durada: 105'
18.10
Documenta2
Inclou El falsificador que amaba demasiado a Galileo
Documentals
Durada: 55'
19.05
Rincones de Australia
Inclou Rokewood-Corindhap i Biloela: Capítol que viatja a Biloela, al centre de Queensland. El nom Biloela ve de la paraula aborigen, que vol dir cacatua blanca, i els habitants l'anomenen Bilo.
Documentals
Durada: 55'
20.00
Página 2
Colm Tóibín
Lliurament centrat en l'escriptor irlandès Colm Tóibín, que ha publicat El mag, una novel·la sobre la figura de Thomas Mann. Així mateix, el programa repassa altres novetats biogràfiques, entre les quals destaca l'assaig de Carlos Femenías A propósito de Ferlosio. A més, l'espai investiga a l'Acadèmia Sueca com s'aconsegueix ser candidat al Nobel.
Altres
Durada: 30'
20.30
Turismo rural en el mundo
Isla de Rügen. El escondite vikingo
Rügen és una de les illes més significatives d'Alemanya. Aquest àrea, de tot just 1000 quilòmetres quadrats, inclou dos parcs nacionals, una reserva de la biosfera i 10 illes petites.
Documentals
Durada: 40'
21.10
Mi casa flotante
Mi primera casa flotante
Accedir al primer habitatge quan ets jove és difícil, però una opció és restaurar una vella barcassa i viure-hi. En aquesta ocasió, el programa mostra com fer-ho amb una vella barcassa que és una relíquia del 1970 i amb un pressupost de només 1200 euros.
Documentals
Durada: 50'
22.00
El comisario Montalbano
La red de protección
El petit centre de Vigàta està convulsionat per l'arribada d'un equip de televisió suec que ha convertit el poble en el plató d'enregistrament d'una ficció d'època. Mentrestant, el Salvo és sorprès per un misteri que té les arrels en el passat.
Sèries
Durada: 100'
23.40
Documentos TV
Inclou Europa, la cuenta atrás energética
Altres
Durada: 55'
00.35
Metrópolis
Iberoamericana de Toro
Espai de cultura que s'ha convertit en un punt de referència obligat per a totes aquelles persones inquietes per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 40'
01.15
Conciertos de Radio 3
Aldrin y Collins. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 25'
01.40
Documenta2
Inclou FAST, el oído del universo
Documentals
Durada: 55'
02.35
Mi casa flotante
Casa flotante con piano
Els pianistes Masa Tayama i Rhiana Henderson somien combinar les seves dues passions, la música i els creuers pels canals. Per això arrisquen els estalvis de la Masa per encarregar una casa aquàtica única, que serveixi tant de sala de concerts flotant com d'hotel.
Documentals
Durada: 45'
03.20
Rincones de Australia
Inclou Nullarbor (I) i Nullarbor (II): Al programa d'avui es viatja pel Nullarbor fins a Esperance. És un viatge icònic, una connexió directa entre l'Est i l'Oest.
Documentals
Durada: 55'
04.15
Los cuentos africanos de Maleika
Maleika, una guepard del Masai Mara que es va fer famosa per un llargmetratge, ensenya el seu enorme i vast continent i aprèn a conèixer els seus parents més pròxims: els lleopards.
Documentals
Durada: 55'
05.10
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 25'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'