Programació 8tv

Dimecres, 19 setembre de 2018
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Dilecte mestre. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 31'
06.31
Catalunya Blues
Mario Cobo & His Swingin Stringers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
La segona hora
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 25'
14.25
Cuando el mundo se tambalea
El Tratado de Roma
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 57'
15.22
Nexos
En Asia Central
Sèrie documental que mostra els punts d'unió entre diferents cultures amb l'objectiu d'afrontar amb èxit la convivència a través de l'enteniment mutu. Es tracta d'un projecte del Grup d'Alt Nivell per a l'Aliança de Civilitzacions.
Documentals
Durada: 74'
16.36
¡Llama a la comadrona!
Amb vuit fills i un marit sense una feina estable, la Nora no es pot permetre un nou embaràs, i intenta avortar pels seus propis mitjans. La germana Monica Joan, per la seva banda, tem no ser prou útil mentre l'hospital organitza un concurs de nadons per recaptar fons, però perquè tingui més repercussió intenten convèncer algú famós perquè sigui part del jurat.
Sèries
Durada: 62'
17.38
¡Llama a la comadrona!
El doctor Turner, amb l'ajuda de la germana Bernadette, aconsegueix una unitat mòbil per detectar la tuberculosi i així poder diagnosticar a persones sense recursos. Mentrestant, Julia Masterson intenta amagar el seu embaràs perquè no l'acomiadin de la feina quan ha de cuidar el seu pare malalt, amb qui fa cinc anys que no es parla.
Sèries
Durada: 63'
18.41
Erica
El dia de l'expiació
L'Erica, una jove de 32 anys, ingressa en un hospital després de patir un aparatós accident. Allà coneix el doctor Tom, un home que sembla saber-ho tot sobre ella. Ell li proposa ajudar-la a reconduir la seva vida. La jove accepta i, després d'una teràpia en què recorda els moments de què més es penedeix, retrocedeix en el temps.
Sèries
Durada: 54'
19.35
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 59'
20.34
8 al dia
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions més lúdiques.
Altres
Durada: 21'
20.55
La nit a 8tv
Espai informatiu que repassa les claus del dia mitjançant entrevistes i debats.
Altres
Durada: 125'
23.00
Pel·lícula: El último Don (I)
Dues poderoses famílies mafioses, els Clericuzio i els Santadio, s'enfronten per dominar els tèrbols i pròspers negocis de la màfia italiana i per imposar la seva llei al carrer.
Pel·lícules
Durada: 148'
01.28
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 272'