Salut

Osonament ja integra tota la salut mental de la comarca

La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona canvia de nom i estrena imatge corporativa

Tots els serveis s'atenen des d'un nou i únic edifici de 1.657 m² que s'inaugurarà el 21 d'octubre

La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona ja és història. A partir d'ara es diu Osonament i enceta una nova etapa en un edifici de 1.657 m² que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà el 21 d'octubre. Osonament, que es presenta amb una imatge corporativa totalment renovada, atendrà sota un mateix sostre tant les addiccions com la salut mental, i ho farà des de tres àmbits (social, sanitari i laboral), de manera que hi quedaran integrats fins a vuit serveis diferents, des de l'atenció a la llar fins al de logopèdia, passant pel de la inserció laboral.

Ubicat en uns terrenys de 2.239,7 m² cedits per l'Ajuntament de Vic i amb un cost total de 2.403.000 euros (equipament inclòs), al nou edifici hi treballaran 54 professionals dels 82 que actualment té l'entitat. Per al personal, com també per als seus familiars, per als usuaris i per als veïns de l'equipament, durant la primera quinzena de setembre s'han fet visites per donar-se a conèixer i el 15 d'octubre es farà una jornada de portes obertes per a tothom. Ahir, el president i la gerent de la Fundació, Joan Roca i Mercè Generó, respectivament, van presentar l'edifici als mitjans de comunicació. En la visita a les instal·lacions es van donar detalls de la distribució interna i de les peculiaritats d'un edifici auster però molt lluminós, “sostenible tant en la construcció com en el manteniment”, destacava Generó. L'aigua de les teulades es recupera per regar els horts i tot l'edifici disposa d'una doble teulada per rendibilitzar al màxim la ventilació. Organitzat a partir de mòduls replicables, a l'interior s'hi diferencien zones com ara l'administrativa, la col·lectiva i els despatxos d'atenció individualitzada.

LA XIFRA

54
professionals
dels 82 en total que en l'actualitat té Osonament treballaran al nou edifici comarcal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia