Societat

Detenen un dentista català per la mort de dos dels seus fills a Sud-àfrica

El presumpte assassí també hauria intentat matar la seva exdona

El tercer fill era a l'escola en el moment del crim

La policia sud-africana ha detingut un dentista català en relació amb la mort dels seus dos fills bessons de 3 anys. Segons diversos mitjans locals, es tracta de Mario César Deus Yela, de 48 anys, que havia viatjat a Ciutat del Cap per veure els seus tres fills: un de set i els dos de bessons, que vivien amb la seva exdona.

Segons la Fiscalia, l'home va enviar un missatge a la seva exparella per convidar-la a dinar a la casa de vacances que havia llogat per tres setmanes amb la intenció de visitar els seus fills. Quan la dona va arribar, ell li hauria confessat que havia matat els bessons. Ella es va dirigir aleshores al dormitori de l'home, on va descobrir els bessons morts. L'altre fill era a l'escola. Segons el fiscal, l'home duia un ganivet a les mans i va intentar matar també la seva exdona. Aquesta, però, va aconseguir escapar i va poder alertar la policia.

Mario César Deus és a l'hospital d'una presó de màxima seguretat on es recupera de les ferides que es va fer en intentar llevar-se la vida, segons diversos diaris digitals sud-africans.

Aquests mitjans expliquen que aquesta ha estat la versió que el fiscal ha defensat davant del tribunal que jutjarà Deus. L'acusat no ha comparegut encara davant del jutge perquè es recupera a l'hospital de ferides a l'abdomen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia