Societat

tribunals

sentència

La Ciutat de la Justícia

, amb els jutjats de Barcelona

Bankia ha de tornar prop de 600.000 euros a un matrimoni

M.P

Un jutjat de Barcelona ha condemnat Bankia a tornar 565.800 euros, més interessos, a un matrimoni de la ciutat al qual va vendre nombroses accions i participacions preferents entre el 2009 i el 2011, en entendre que se'ls va ocultar que aquestes eren un producte financer d'alt risc.

En la sentència, el jutjat de primera instància número 2 de Barcelona estima totalment la demanda presentada pel matrimoni, representat per l'Associació per a la Defensa d'Afectats per Productes Financers d'Alt Risc, i obliga Bankia a tornar-los els diners que van invertir en preferents, que eren dels seus estalvis. El jutge assegura que la parella no tenia coneixements financers i que ells van adquirir les preferents perquè a la sucursal de Barcelona se'ls va garantir que era un producte segur, amb una remuneració del 6% anual. A més, segons el jutge, la “imatge financera” que Bankia va proporcionar sobre la solidesa dels seus productes no va ser “ni mínimament aproximada a la realitat”, motiu pel qual declara nuls els contractes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia