Societat

Religió

Els principals líders rabínics del món es reuniran a Girona al juny

Girona serà la seu, l'11 de juny, del primer congrés internacional de líders rabínics que es farà a l'Estat espanyol. Segons un representant de la Fundació Jabad Lubavitch, ja està confirmada la presència dels 40 líders rabínics més importants, entre els quals hi ha el líder principal i director general de la fundació, el gran rabí de Nova York, Moshe Kotlarsky. També vindran el gran rabí de Rússia, Berel Lázar, i el rabí de Barcelona, David Libersohn, que ja van assistir l'any passat a la inauguració de l'espai de trobada per a la comunitat jueva al carrer de la Força.

Repercussió a tot el món

Des de la fundació, destaquen la importància de fer un congrés a l'Estat espanyol, més de 500 anys després de l'expulsió del 1492, i el fet que s'hagi triat Girona “per la influència històrica” que té per a la comunitat jueva. Es ressalta que serà un esdeveniment amb repercussió a tot el món. En aquest sentit, s'assenyala que Kotlarsky té una pàgina d'opinió al New York Times en què ja ha començat a parlar del congrés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia