Societat

Successos

Un pres fuig emmanillat dels jutjats de Vilanova i la Geltrú

L'home s'escapa de la custòdia dels Mossos després de ser jutjat per un robatori amb violència

El pres té una altra causa pendent per un suposat intent d'homicidi

Un pres s'ha escapat aquest divendres dels jutjats de Vilanova i la Geltrú, emmanillat i quan era custodiat pels Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat pels volts de dos quarts de dues del migdia quan el jove sortia del jutjat penal número 3, on ha comparegut juntament amb cinc acusats més per un cas de robatori amb violència amb una banda organitzada. El fugitiu també té pendent una altra causa per un suposat intent d'homicidi.

Segons han explicat fonts judicials, minuts després de la vista, que s'ha celebrat en una sala ubicada a la primera planta de l'edifici, el dispositiu de custòdia dels acusats ha advertit l'absència d'un dels presos. Fonts dels Mossos d'Esquadra citades per l'ACN han explicat que, després de declarar, l'individu s'ha abraçat amb els altres tres presos que també compareixien en la causa i ha aprofitat el moment que per escapolir-se dels policies.

En un primer moment, s'ha l'ha buscat a l'interior del recinte. La degana ha demanat que els treballadors i la resta d'usuaris el desallotgessin per tal d'afavorir la recerca.

El resultat ha estat negatiu i les càmeres de seguretat han acabat de confirmar que l'home havia aconseguit sortit del recinte. Els Mossos han activat aleshores un exhaustiu dispositiu de recerca, en el que han participat mitjans aeris.

A dos quarts d'onze de la nit el dispositiu per a la localització del fugitiu continuava activat, segons han confirmat fonts de la policia catalana.

El fugitiu és un home corpulent, de 24 anys d'edat i nacionalitat marroquina. Se'l considera un individu perillós i està investigat per un per intent d'assassinat comés el 2006 i que s'investiga als jutjats de Sant Boi de Llobregat. A més té una ordre d'expulsió de l'Estat. Actualment era un dels darrers presos preventius ingressats a la presó Model de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia