Societat

Índia

Investiguen la mort de 63 nens en un hospital de l’Índia per una possible negligència

Les autoritats de l’Índia investiguen la mort de més de seixanta nens, molts d’ells nadons, en els últims cinc dies en un hospital del nord del país. El cap del govern de l’estat d’Uttar Pradesh, Yogi Adityanath, ha demanat investigar l’assumpte i ha garantit “mesures fermes” en cas que es confirmi una negligència, segons han informat aquest dissabte des de l’oficina del dirigent en un missatge publicat a la xarxa social Twitter.

Les primeres informacions indiquen que els nadons haurien perdut la vida per encefalitis i manca d’oxigen a les incubadores. Almenys 12 menors més van morir a causa d’una encefalitis, una malaltia que ha causat la mort de més de 6.500 nens a l’Índia des del 1978.

El ministre de Salut d’Uttar Pradesh, Sidharthnath Singh, i el ministre d’Educació Mèdica i portaveu de l’Executiu de la regió, Ashutosh Tandon, viatgen aquest dissabte a la localitat de Gorakhpur, on hi ha l’hospital Baba Raghav Das Medical College a què s’han produït les morts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia