Societat

TURISME RURAL

LA Canal

Plantes remeieres i medicina natural a l’entorn de La Canal

És un antiga casa pairal que data de 1776 que s’ha conservat amb plena autenticitat fins avui

La Canal és una casa rural situada entre Ripoll i Castellar de N’Hug . Està envoltada de prats i muntanyes. La casa disposa de set habitacions i pot arribar a allotjar fins a 15 persones. L’entorn es caracteritza per les plantes remeieres. A prop hi ha el Jardi Botànic de Gombrèn , on es poden trobar diverses menes de plantes que es descobreixen mitjançant un itinerari guiat. Hi ha plantes medicinals, silvestres que són comestibles, herbes aromàtiques i de tota mena. Sovint s’hi organitzen tallers de preparacions amb plantes remeieres per tal d’aprendre a elaborar tisanes.

La masia és un punt perfecte per gaudir de la història, la cultura i la natura que es preserva al Ripollès. Seguint els camins que abans va trepitjar el Comte Arnau , arribareu al gorg dels Banyuts on us podreu remullar. D’allà aneu a recórrer les ruïnes del Castell de Mataplana , o bé podeu optar per descobrir el museu del Comte Arnau que hi ha a Gombrèn. Si us animeu a fer una mica més de cames podeu anar fins a les Fonts del Llobregat a Castellar de N’Hug . Aquest és el punt on neix el riu Llobregat . Les seves aigües cristal·lines us deixaran amb la boca oberta.

Per obtenir més informació consulteu aquest web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia