Salut

Societat

El director de l’hospital de Jesús és investigat

El director de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, Josep Lluís Ferré, i el cap de cuina del centre sociosanitari, Martí Gas, són investigats pels delictes de malversació de fons públics i falsificació documental pel jutjat número 1 de Tortosa. Els dos treballadors haurien defraudat 45.000 euros durant cinc anys, una operació que presumptament duien a terme amb la complicitat de la gerent de l’empresa Codina Catering de Lleida. Concretament, l’empresa alimentària facturava com a gelatines per als avis ingressats al centre altres productes alimentaris gurmet com ara vins i caves amb preus de venda al públic elevats, que es quedaven directament el director de l’hospital i el cap de cuina.

Els Mossos d’Esquadra van detenir fa dies els investigats, que van quedar en llibertat després de la seua declaració en seu policial. Ara estan pendents de declarar davant del jutge que porta el cas.

La investigació policial, conduïda per agents de la divisió d’investigació criminal de les Terres de l’Ebre, va arrencar el mes d’agost passat arran de la denúncia per un possible frau en la gestió presentada per un membre de l’òrgan d’administració de l’hospital. Paral·lelament, el centre, del qual és titular l’Ajuntament de Tortosa, ha obert un expedient disciplinari a Ferré i Gas, que podrien acabar sent acomiadats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia