Societat

Parc de l’Eixample

on viuen alguns dels joves
societat

La setmana vinent obre el centre per a joves migrants vulnerables

S.P

Dar Chabab, La Casa dels Joves, és el nom del centre social i sanitari que està a punt d’obrir-se a Fort Pienc , a Barcelona, per atendre joves migrants en situació de vulnerabilitat, alguns dels quals viuen al carrer. Es tracta de l’espai que l’Ajuntament i Generalitat van anunciar l’abril del 2016 quan es va comprovar la presència de g rups de nois sense referents familiars, alguns dels quals consumeixen cola i altres drogues en carrers de l’Eixample i Ciutat Vella.

Llavors les dues administracions ja van reforçar els educadors de carrer, però el centre per atendre les necessitats socials i sanitàries dels nois s’ha anat endarrerint. Una quinzena de professionals hi treballen des de fa unes setmanes en col·laboració amb els educadors de carrer i està previst que el centre obri la setmana que ve gestionat per Sant Pere Claver, Suara Cooperativa i Garbet. Funcionarà de nou del matí a nou del vespre per atendre 25 joves. Atenció a la Infància reconeix que en els últims mesos han arribat uns 200 joves estrangers sols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia