Societat

EL VÍDEO DEL DIA

Un autocar passa entre dos murs de neu a la carretera que uneix la Molina amb Castellar de n’Hug

  • VÍDEO: Un autocar passa entre dos murs de neu a la carretera que uneix la Molina amb Castellar de n’Hug.. Transcerdanya

Vídeo espectacular enregistrat al Coll de la Creueta (1.900 metres), a la carretera que uneix la Molina amb Castellar de n’Hug.

Un autocar de l’empresa Transcerdanya que transportava estudiants a esquiar ha hagut de circular entremig dos murs de neu de diversos metres d’alçada per poder avançar per la via.

Gràcies a la perícia del conductor i a la col·laboració de diversos monitors, el vehicle ha pogut sobrepassar aquest tram i seguir amb l’excursió dels alumnes. El vídeo s’ha fet viral després que l’empresa l’hagi penjat al seu Facebook.

No és estrany que en aquest punt de la carretera s’hi acumulin imponents gruixos de neu -de fins a quatre mestres d’alçada- a causa del vent, un fet que provoca que la via quedi sovint tancada al trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia