Societat

Arenys de mar

Escudella de recapte popular al Calisay

L'escudella de recapte que organitzen els joves de l'agrupament escolta Flos i Calcat amb les aportacions que fan els veïns i els comerços és un dels actes més esperats el dia abans que acabi el carnaval. L'olla dissenyada especialment per a l'ocasió pel cuiner Pep Salsetes, que als inicis cuinava el brou, té capacitat per a uns 500 litres. Ahir a la tarda, sota les ordres del cuiner Imanol Corroto es tiraven les verdures i es deixaven les mandonguilles i la pasta per a l'últim moment. A quarts de nou confiaven omplir un cop més la sala del Calisay amb centenars de comensals i repartir el miler de racions que cada any es comparteixen de l'àpat popular. El cert és que no n'acostuma a sobrar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BEGOÑA ROMAN
DOCTORA EN FILOSOFIA. PRESIDENTA DEL COMITÈ D’ÈTICA DE SERVEIS SOCIALS DE CATALUNYA

“La intel·ligència artificial està programada perquè t’agradi”

Girona

La UdG, líder a l’Estat en accions de voluntariat

girona
TORROELLA DE M

Berenar de l’AMPA pel menjador al Guillem de Montgrí

Guardó per al barista de l’hotel Carlemany

girona
societat

La Universitat de Stanford reconeix el doctor Manel Esteller

societat

Sis víctimes del franquisme denunciaran que van ser torturades

Actes amb motiu del dia del càncer de mama, el 19
salut

Actes amb motiu del dia del càncer de mama, el 19

societat

Acord de Creu Roja amb Mascontrans

societat

Acnur i La Caixa lluiten contra la mortalitat infantil a Etiòpia