Societat

Arenys de mar

Escudella de recapte popular al Calisay

L'escudella de recapte que organitzen els joves de l'agrupament escolta Flos i Calcat amb les aportacions que fan els veïns i els comerços és un dels actes més esperats el dia abans que acabi el carnaval. L'olla dissenyada especialment per a l'ocasió pel cuiner Pep Salsetes, que als inicis cuinava el brou, té capacitat per a uns 500 litres. Ahir a la tarda, sota les ordres del cuiner Imanol Corroto es tiraven les verdures i es deixaven les mandonguilles i la pasta per a l'últim moment. A quarts de nou confiaven omplir un cop més la sala del Calisay amb centenars de comensals i repartir el miler de racions que cada any es comparteixen de l'àpat popular. El cert és que no n'acostuma a sobrar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els casos de Covid al món arriben als 61,6 milions, 566.000 en 24 hores

ginebra

El temporal de llevant deixa més de 150 litres al nord-est i 40 centímetres de neu a cotes altes del Ripollès

barcelona

Justícia posa en marxa un nou jutjat de Família a Girona, una llarga demanda del sector a la comarca

girona

Dos ciclistes morts i un de crític en un xoc amb un cotxe al Papiol

barcelona

Baixen el nombre de casos nous, el risc de rebrot i els ingressos als hospitals

barcelona

Fatiga pandèmica

barcelona
Solidaritat

Un xoc de realitat

banyoles

Ganes de Nadal

barcelona

La Fundació Pallach obre els premis al món empresarial

PALAFRUGELL