Educació

Tancaran quatre grups a P3 i tres a primer d'ESO el curs que ve a les comarques gironines

En canvi, en altres escoles se n'obriran nou de nous a P3 i dos a 1r de secundària

Un cop les famílies ja han presentat les sol·licituds de preinscripció per al curs 2016/17, Ensenyament ja té la planificació que haurà d'aplicar als centres públics de la demarcació de Girona el curs vinent. Segons ha explicat el director dels serveis territorials d'Ensenyament, Josep Polanco, el departament haurà d'eliminar un grup de P3 en quatre escoles diferents i crear-ne un a nou en altres centres, i a primer d'ESO es tancaran tres grups i se n'obriran dos. Així, a la demarcació hi haurà el curs 2016/17 un total 365 grups de P3
(5 més que el curs actual) i 285 de primer d'ESO (un menys).

Centres afectats

Concretament, els quatre grups de P3 que s'eliminaran seran a l'escola Joana de Castelló d'Empúries, a l'escola Alfons I de Puigcerdà, a l'escola Els Grecs de Roses i a l'escola Castellum de Sant Julià de Ramis. Pel que fa a les nou noves classes de P3, seran a l'escola Doctor Sobrequés de Bescanó, a l'escola Montseny de Breda, a l'escola Mas Clarà de la Bisbal d'Empordà, a l'escola L'Entorn de Porqueres, a l'escola Santa Margarida de Quart, a l'escola Montserrat Vayreda de Roses, a l'escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí, a l'escola Madreny de Vilablareix i a l'escola Les Mèlies de Vilafant.

Quant a secundària, caldrà eliminar classes de primer d'ESO a l'IES Germans Vila Riera de Camprodon, a l'IES Monturiol de Figueres i a l'IES Montsacopa d'Olot. En canvi, la demanda de sol·licituds farà obrir nous grups a l'institut de Sant Feliu de Guíxols i a l'institut Deulofeu de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia