Administracions

Administracions

Girona acull el Fòrum de Ciutats amb Consell de la Formació Professional

Era primera reunió presencial postpandèmia del Fòrum

Una trentena tècnics i tècniques dels diferents municipis que formen part de l’ens hi participaven

Girona ha acollit aquest divendres la primera reunió presencial postpandèmia del Fòrum de Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya. A la trobada, que ha tingut lloc a l’Institut Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, hi han participat una trentena tècnics i tècniques dels diferents municipis que formen part del Fòrum. La ciutat ja va acollir una reunió del Fòrum el 2017 al qual participen uns municipis.

Durant la trobada, el president executiu de l’Agència de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, Fabián Mohedano, ha explicat a les persones assistents les novetats del “Sistema FPCAT”. Entre aquestes novetats, cal destacar l’impuls de l’oferta FPCAT 365, un model d’oferta de formació professional integrada i l’elaboració de dos nous instruments per millorar l’orientació professional: l’espai web Oferta FPCAT 365 i un manual de suport a l‘orientació professional, amb l’objectiu d’oferir eines i recursos que facilitin l’acompanyament de tothom que tingui interès en millorar el seu nivell de qualificació. Durant la reunió també s’ha renovat el conveni del Fòrum, que van signar a Mataró totes les ciutats integrants de l’ens l’abril del 2018.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “des de l’Ajuntament tenim clar que hem de comptar amb els diferents sectors professionals per sortir reforçats de les conseqüències de la pandèmia. Hem creat la Taula de Reactivació Econòmica, on tots els que hi participem coincidim que cal reforçar els perfils vinculats a la formació professional. La reunió d’avui va en la direcció que ens hem anat marcant en els darrers mesos”.

Per la seva banda, el regidor Àdam Bertran, ha assenyalat que “és un plaer i un honor agafar el relleu com a ciutat receptora d’aquesta nova edició del Fòrum de Ciutats amb Consell de la Formació Professional de Catalunya. Conscients que s’ha avançat molt i alhora queda molt per avançar, també tenim clar que enxarxats es podrà avançar més i millor”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona