Administracions

Administracions

El gran germà de Vidreres

Denuncia un mal funcionament de la càmera de control d’un aparcament de minusvàlids

No és res de nou. Moltes vegades paguen justos per pecadors. Sigui on sigui, hi ha persones que fan un mal ús de les zones d’aparcament reservades als que tenen problemes de mobilitat, sobretot els que no tenen dret a utilitzar-les. Es pot donar el fet, però també que els dispositius de control de l’ús que es fa d’aquest tipus d’aparcament no estiguin prou ajustats.

A Vidreres, un veí usuari d’aquesta zona amb acreditació diu que ja li han posat cinc multes –200 euros i 100 si els abona abans de termini– i ho atribueix al fet que la càmera de control de l’aparcament està enfocada al pas de vianants del costat i que, per tant, no llegeix la targeta de minusvalidesa que posa al tauler de comandament del cotxe. Afirma que està fart d’haver d’anar al Consell Comarcal de la Selva, que és el que gestiona les sancions, a fer un recurs per reclamar que li anul·lin les multes i d’insistir a la policia local que revisi la posició de la càmera, que està situada a la façana d’una oficina de La Caixa. Aquest mateix veí hi afegeix que sap pel Consell de la Selva que el seu cas no és ni molt menys aïllat.

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha explicat que van instal·lar la càmera al carrer Costa Brava per evitar que es fes un mal ús de la zona d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda i que, fins i tot, la van pintar amb un missatge de conscienciació. Camps hi ha afegit que, sempre que es presenta un recurs justificant que es té la targeta per aparcar en aquest espai, es retira la denúncia. Segons ell, la càmera en qüestió registra les matrícules i, si detecta un vehicle no autoritzat, és quan el denuncia. Es dona el cas, sempre d’acord amb les paraules de l’alcalde, que la persona que té targeta viatgi amb un cotxe no registrat, el d’un familiar, per exemple. Finalment, ha indicat que l’Ajuntament ha emès targetes per a persones amb mobilitat reduïda que no arriben als barems de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.