Administracions

La Bisbal d’empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà aposta per l’estabilitat i la prudència en el pressupost

El Consell Comarcal del Baix Empordà aposta per un pressupost “prudent” en la gestió dels recursos per mantenir l’estabilitat pressupostària. Això sí, amb 34.000.000 de previsió experimenta un increment amb relació a l’anterior. La presidenta, Glòria Marull, diu que s’aposta pel “benestar de la comarca i amb la construcció d’una administració eficaç, transparent i compromesa amb les necessitats de la ciutadania”.

L’objectiu és respondre a les necessitats derivades de la crisi sanitària i social actual, amb un enfocament especial en l’impuls dels serveis socials, l’acompanyament als municipis petits i les mesures per a la recuperació econòmica. Una de les prioritats, segons fonts del consell, és posar especial èmfasi en l’eficiència, l’equilibri pressupostari i el suport als municipis més petits que disposen de menys recursos. L’objectiu és clar: consolidar els serveis socials, impulsar el desenvolupament econòmic sostenible, promoure la igualtat d’oportunitats i contribuir a la gestió dels reptes ambientals. Els objectius generals del pressupost s’alineen amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, amb un enfocament en àmbits socials, econòmics i relacionals. Entre les inversions destaquen impulsar el Parc Tramuntana per generar ocupació, augmentar els programes d’acompanyament i de reinserció al mercat laboral de les persones amb capacitats especials i, per altra, és la d’un nou programa de recaptació de tributs que facilitarà l’accés al ciutadà a l’administració electrònica i afegirà eficàcia i eficiència al servei. També és previst de completar la valoració de llocs de treball del personal de la corporació assumint el 75% restant l’any vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cristóban Colon i Carina Sild, honoris causa de la UdG

girona
societat

Condemnada una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor

Barcelona
Infraestructures i Serveis

La millora de la C-37 entre Valls i Pont d’Armentera, aquesta tardor

Valls
Infraestructures i serveis

Nou itinerari per a vianants i ciclistes entre Manresa i Santpedor

Manresa
SOCIETAT

Col·labora amb projectes a Sudan, Haití, el Marroc i Palestina

Terrassa
Regne Unit

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot