Societat

arquitectura

reconeixement

Reconeixement internacional a Jordi Ginabreda

L'interiorista garrotxí, premiat a Londres per una reforma a Barcelona

L'estudi de l'interiorista garrotxí Jordi Ginabreda ha estat guardonat pels prestigiosos premis Restaurant & Bar Desing Awards de Londres pel projecte de rehabilitació del restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona. El treball de Ginabreda ha guanyat en la categoria Surface Interiors, reservada a aquells locals que posen èmfasi en l'acabat de les seves superfícies interiors. Els Restaurant & Bar Design Awards són un certamen anual de reconegut prestigi mundial que premia els millors projectes de locals dedicats a servir menjar i begudes dins i fora del Regne Unit.

Els atorga un jurat format per interioristes, arquitectes, editors especialitzats i professionals de l'hostaleria amb projecció i reconeixement internacionals. Ginabreda ha estat convidat a participar en aquesta edició amb dos projectes: el restaurant Tapas Bona Sort de Barcelona i el restaurant d'Olot La Cuina del Mercat, en la categoria d'il·luminació.

El projecte del Tapas Bona Sort és una barreja de contemporaneïtat i història. El local, situat en un casalot noble del barri del Born de Barcelona documentat des del segle XVI, conserva les seves parets de pedra, arcs de maó i paviments originals i hi incorpora elements contemporanis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia