Societat

gastronomia

premi

Sant Pol premia el millor xef jove

El jove grec Stamatios Misomikes, amb el plat Salas, es va proclamar ahir guanyador del primer concurs European Young Chef Award, organitzat per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT), la Regió Europea de la Plataforma Gastronòmica i l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. L'escola, amb motiu del cinquantè aniversari, ha estat l'escenari triat per al concurs, en què van participar una desena de joves promeses de la gastronomia d'entre 18 i 28 anys, escollits per un jurat format per reconeguts cuiners i membres de les institucions col·laboradores. La presidència del jurat va recaure en el mediàtic Joan Roca, cuiner del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia