Educació

Una cursa solidària amb la implicació de tota l'escola del Cor de Maria d'Olot

Organitzada pels alumnes de tercer d'ESO, és un projecte de centre amb la solidaritat com a eix

Els diners recollits són per a La Marató de TV3

Els alumnes de tercer d'ESO de l'escola Cor de Maria d'Olot han organitzat per dissabte vinent una nova edició de la cursa solidària amb la qual, i per tercer any consecutiu, recullen fons per a La Marató de TV3. En aquesta ocasió, han fet més llarg el recorregut de la cursa competitiva per atreure atletes de renom en l'àmbit de l'atletisme del país. Amb inici i final al pàrquing de l'escola, el recorregut passa pel volcà Montsacopa i el Triai. La sortida és a les deu del matí. Mitja hora més tard, es donarà sortida a la cursa participativa, d'un quilòmetre i mig, amb un recorregut que té el mateix punt de sortida i que dóna la volta al cràter del Montsacopa. I, finalment, hi haurà la cursa Caganius, de només 250 metres, per a participants d'entre P2 i P5. La sortida serà a dos quarts de dotze.

Les inscripcions ja es poden fer al web de l'escola i a la recepció del Cor de Maria, a un preu de 6 euros, i el mateix dia de la cursa, a 8 euros. L'aportació per participar en la cursa Caganius és voluntària. Els participants rebran una bossa amb obsequis dels patrocinadors i entraran en el sorteig de diversos regals. Aquesta cursa solidària té l'origen en un projecte sobre la solidaritat en què està implicada tota l'escola. A més, també forma part d'un altre projecte d'emprenedoria sobre els mitjans de comunicació. Per això, la comunicació de la cursa i el contacte amb la premsa han estat treballats i han anat a càrrec dels alumnes de tercer d'ESO.

LA DATA

03.12.16
és el dia que s'ha fixat
per celebrar les tres modalitats de la cursa solidària per a La Marató de TV3.

LA XIFRA

800
euros
és la mitjana de diners recollits en cadascuna de les altres dues edicions, amb un centenar de participants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia