Societat

Un nadó i dues dones moren en un accident de trànsit a prop del pantà de Susqueda

El cotxe on viatjaven ha bolcat per un barranc a prop del pantà de Susqueda

A l'automòbil sinistrat hi viatjaven set persones, quatre de les quals han patit ferides de diversa consideració

Un nadó i dues dones, una de les quals embarassada, han mort aquest dimarts quan el cotxe on viatjaven ha caigut per un barranc a la zona del pantà de Susqueda. Les dones tenien 31 i 50 anys i la tercera víctima és una nena d'un any.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de nou de la nit. El cotxe ha sortit d'una via asfaltada que voreja l'embassament i ha fet diverses voltes de campana abans d'aturar-se i quedar cap per avall.

El cotxe, amb capacitat per a 5 ocupants tot i que n'hi viatjaven 7. A banda de les víctimes mortals a l'automòbil hi viatjaven quatre persones més: tres nenes de 3, 8 i 10 anys que han resultat ferides, una d'elles greu, i el conductor, que ha patit ferides lleus. Totes les persones que viatjaven al vehicle sinistrat són veïnes de Salt (Gironès).

El conseller d'Interior, Jordi Jané, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per conèixer l'última hora dels fets i de les investigacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia