Societat

Denuncia als Mossos que li volien ocupar un pis a Blanes

El veí de Tordera Moisès Hidalgo ha denunciat als Mossos d'Esquadra que uns desconeguts van canviar-li el pany d'un pis seu a Blanes amb la intenció de quedar-s'hi a viure.

Hidalgo assenyala que li van trucar dissabte al matí per avisar-lo que tenia el pany canviat i que hi havia la possibilitat que algú hagués entrat al pis. El veí, que fa de ferrer, va entrar al seu immoble i es va adonar que en més d'una habitació hi havia maletes sense desfer i a la cuina hi havia bosses de menjar. El denunciant va trobar dos adults i dos menors. Una de les ocupants va assegurar-li que no havien fet res d'il·legal. A més, assegura que es va discutir amb una representant de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i que va sentir-se “amenaçat”.

Hidalgo, molt afectat, reclama danys i perjudicis perquè els fets haurien dificultat la venda de l'immoble, ja que dissabte tenia la visita d'una persona interessada en l'immoble. El pis és al carrer Guilleries, a prop del barri de Quatre Vents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia