Societat

catalunya nord

llengua

Congrés transfronterer sobre ensenyament i llengües a Perpinyà i Figueres

L'Espai Català Transfronterer és un organisme paritari entre la Generalitat de Catalunya i el Consell Departamental de la Catalunya Nord

L'Espai Català Transfronterer, organisme on col·laboren la Generalitat de Catalunya i el Consell Departamental dels Pirineus Orientals (Catalunya Nord), serà el marc del primer congrés sobre ensenyament i llengües. El programa inclou sessions que tractaran temes com la política lingüística, l'aprenentatge de llengües com a eines de comunicació intercultural, l'ensenyament de llengua i noves tecnologies i l'ensenyament en immersió en contextos multilingües.

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració entre l'Institut d'Estudis Empordanesos (IEE) i el Consorci dels Estudis Catalans (CEC), en conveni amb la delegació de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) a la Catalunya Nord. És un projecte del fons comú entre la Generalitat i el Consell Departamental.

El Congrés tindrà lloc els dies 2 i 3 de març de 2017, a la Casa dels Països Catalans de la universitat de Perpinyà Via Domícia durant la primera jornada i a la sala la Cate a Figueres durant la segona jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia