Educació

Relleu al consell social de la UdL

El president de la Cambra de Comerç de Tàrrega pren possessió del càrrec

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega, Delfí Robinat Català, va prendre ahir possessió de forma oficial del càrrec de president del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL). Substitueix Ramon Roca Enrich, a proposta del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Robinat, de 52 anys, va cursar estudis a la Universitat de Barcelona i l'escola de negocis Esade. A banda de presidir la Cambra de Comerç de Tàrrega des del 2010, és copropietari i conseller delegat de l'empresa d'equipaments per a l'hostaleria Casa Delfín, amb seu a la capital de l'Urgell. Entre els seus objectius al consell social, l'empresari destaca “la internacionalització de la UdL i la captació de finançament per vies no ordinàries”.

El consell social és un òrgan creat perquè la societat civil col·labori en la definició dels criteris i prioritats de la UdL. El formen 15 membres, elegits per les institucions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia