Societat

80 quilos de botifarres a la Matança de Borredà

La matança de porc és tota una festa a Borredà. Va començar amb una juguesca entre una colla d'amics, quan un va dir que donaria un porc si els altres hi posaven pa i vi. I així s'ha mantingut. Des de fa 43 anys l'empresa Catalana de Pinsos dona un porc que sol pesar uns 110 quilos i en consistori hi afegeix 80 quilos de botifarres en una festa que diumenge omplirà la plaça Major. També s'hi fan tres fogueres, perquè la gent pugui torrar el pa i posar-hi sal i oli, una tradició ben pròpia de les zones de muntanya. A més, el centre cívic rep una exposició d'objectes i materials antics de la matança.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona
educació

Torna la lluita al carrer i a l’aula

Barcelona
La crònica

Mutilats inesquinçables

MEDI AMBIENT

El Maresme farà el projecte per reomplir l’aqüífer de la Tordera

Mataró
SALUT

El programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil es posa en marxa a 35 municipis

BARCELONA

La malaltia que callen

Barcelona
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona