Educació

esports

integració

L'esport, un pilar de l'educació especial

L'agrupació d'escoles i Ampa d'alumnes amb necessitats especials Amb Pas Ferm fa demà una jornada solidària a Santa Cristina centrada en l'esport

L'agrupació d'escoles públiques i Ampa d'alumnes d'educació especial de les comarques de Girona, agrupades amb el nom Amb Pas Ferm, celebra demà dissabte, 18 de març, una jornada ludicoesportiva solidària a Santa Cristina d'Aro amb la voluntat de donar visibilitat a la necessitat de qualsevol persona d'accedir a la pràctica esportiva, siguin quines siguin les seves capacitats. Amb Pas Ferm aplega professionals del centre d'educació especial (CEE) Els Àngels de Palamós (escola comarcal del Baix Empordà), el CEE Font de l'Abella de Girona (del Gironès) i el CEE Ventijol de Blanes (centre de referència de la Selva).

La jornada es farà amb el suport de l'associació esportiva cristinenca Matxacuca, l'Ajuntament de Santa Cristina i altres entitats, consistoris, consells esportius i empreses de la demarcació. Entre les activitats programades, destaca una marxa popular amb dos recorreguts –un de 3 km, apte per completar amb cadira de rodes, cotxets, caminadors i altres aparells que ajudin a desplaçar-se, i un altre de 10 km–. Al migdia, el grup musical Orquestra Di-Versiones serà l'encarregat de posar punt final a la jornada festiva, amb una actuació solidària per contribuir a la causa. Els diners i recursos que es recaptin, l'entitat els destinarà a l'organització d'activitats que afavoreixin el desenvolupament personal i social de les persones amb diversitat funcional, i la seva inclusió en activitats socials d'interès comú.

En paral·lel, hi haurà espais de jocs i esports adaptats dinamitzats per entitats com ara el GEiEG o Club Rítmica Quart, que permetran acostar la pràctica esportiva a tothom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

medi ambient

Reus engega una prova pilot amb diferents tecnologies de contenidors intel·ligents

REUS

Alta participació a la I Jornada d’Integració Social i Sanitària del Ripollès

ripoll
societat

Save The Children recorda que la violència de gènere és una forma de violència directa contra la infància

barcelona
societat

Gepec denuncia que l’incendi de la planta de compostatge de Botarell continua combustionant

BOTARELL

El Chic Roses atribueix a un sabotatge les deficiències al local

roses
medi ambient

Falset aprova limitar les plantes d’energia renovable per protegir espais naturals

FALSET
successos

L’incendi de Vila-sana ha cremat gairebé 6 hectàrees de canyissar i ha afectat algunes espècies d’ocells

VILA-SANA
religió

Tres religioses podran oficiar exèquies als tanatoris de Barcelona

Barcelona

Nou projecte per recuperar pomeres resistents a la sequera

rocabruna