Medi ambient

El Hard Rock gastarà més d’un milió de m3 d’aigua anuals

La consellera Jordà confirma la xifra, que s’ha reduït en uns 81.000 metres cúbics respecte al projecte inicial de BCN World

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha confirmat que el Hard Rock gastarà 1.086.000 metres cúbics d’aigua anuals. La consellera ha concretat aquesta xifra com a resposta a una pregunta del diputat d’En Comú Podem David Cid, que publica el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya i que ha estat recollida per Efe.

Jordà explica que “quan l’Institut Català del Sòl (Incasòl) va plantejar la possibilitat d’instal·lació del BCN World, l’activitat suposava un consum de 1.167.393 metres cúbics”, una dada que s’ha rebaixat atès que “el projecte s’ha reduït de dimensions”. D’aquesta manera, l’últim càlcul és el d’un consum de 1.086.000 metres cúbics per any per al macrocomplex d’oci projectat a Vila-seca i Salou, uns 81.000 menys.

Jordà ha remarcat que la competència de l’abastament és municipal i que els ajuntaments de Vila-Seca i Salou, que són membres del Consorci d’Aigües de Tarragona, van justificar davant l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) que “disposen d’una reserva conjunta suficient per fer-hi front a aquest desenvolupament”.

Efe també informa que en relació amb el desenvolupament urbanístic promogut per Incasòl, Jordà assegura que “ha seguit tota la tramitació legal que suposa un Pla Director Urbanístic” i destaca que l’ACA va emetre un informe favorable que valorava vectors d’inundabilitat, proveïment i sanejament que va servir perquè el Hard Rock s’aprovés a la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els ferratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA
SOCIETAT

L’electricitat, el gas i aigua, els serveis amb més reclamacions al Vallès Oriental

GRANOLLERS