Medi ambient

Barcelona

La cimera contra la sequera tindrà un full de ruta “ambiciós”

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, celebra la designació de Barcelona com a seu de la cimera mundial contra la sequera de l’any vinent: “És una notícia magnífica”, ha assegurat. La reunió d’alt nivell sobre polítiques de sequera, organitzada per les grans agències del clima de l’ONU, se celebrarà del 30 de setembre al 3 d’octubre del 2024 i reunirà dirigents, presidents i caps d’estat de tot el món. L’objectiu serà actualitzar els objectius marcats fa 10 anys a Ginebra, i el consistori ja treballa conjuntament amb el Ministeri per a la Transició Ecològica i l’Aemet per tirar endavant una cimera “ambiciosa” pel que fa al full de ruta i els continguts proposats.

La cimera sobre la sequera a Barcelona tindrà un vessant tècnic, amb tres dies de discussions, panels i presentacions i únicament la darrera jornada hi haurà una cimera política amb la participació dels líders polítics. Collboni, que ha estat present en la cimera climàtica COP28, que es fa a Dubai, destaca que la designació de Barcelona suposa un reconeixement per a la ciutat i, alhora, un nou impuls de la capital catalana en la lluita contra els efectes del canvi climàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia