Educació

Ensenyament

La Fira de l'Estudiant de Manresa es fa més gran

La Fira de l'Estudiant de Manresa estrenarà una nova seu, al Palau Firal, per convertir-se en referent a la Catalunya Central. Així ho va constatar ahir durant la presentació de la 25a edició Antoni Cornudella, coordinador de l'esdeveniment, que va destacar que la fira “inclourà per primer cop l'oferta de l'Anoia i Osona”. Per això, va remarcar, “ja podem dir que és la Fira de l'Estudiant de la Catalunya Central”. I és que a l'oferta de les noves comarques cal afegir-hi els alumnes que ja es reben del Solsonès, el Berguedà i el Moianès, a banda dels del Bages.

Tindrà lloc del 24 al 27 d'abril i serà inaugurada, dilluns, per la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz. Té com a objectiu oferir recursos que ajudin a prendre decisions en l'àmbit acadèmic i professional als alumnes, tant els que acabaran l'ESO com els que volen fer estudis superiors. També està enfocada a persones que es volen reincorporar al sistema educatiu. “És important que no es percebi només com un espai per a joves, sinó com un lloc per explicar l'oferta formativa però també d'abast general al conjunt de la població”, va dir Cornudella.

Hi haurà 23 estands i 35 centres representats. S'esperen més de 3.000 visitants. L'Ajuntament i el Consell Comarcal del Bages facilitaran el transport als alumnes fins el Palau Firal, que és als afores de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia