Societat

Festes i tradicionals

Exhibició de carrosses prèvia a les Festes de Primavera de Palafrugell

La 55a edició de les Festes de Primavera de Palafrugell concentrarà les activitats principals a partir de demà fins al 4 de juny, quan culminaran amb el Carroussel Costa Brava i la multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població, la posterior plantada de carrosses i la fi de festa. L’Associació de Carrossaires mostrarà com estan preparant els vehicles que demà (de les 8 del vespre a la 1 de la matinada) i dissabte (de les 4 de la tarda a les 11 de la nit), amb dues jornades de portes obertes a les naus ambientades per DJ i amb servei de bar.

A més de la prèvia, en què demà (a 2/4 de 8 del vespre) també inauguren l’exposició El fum imprès al Museu del Suro, el programa inclou una cinquantena d’activitats , per a tots els públics i amb destacades novetats. Dijous (a les 9 del vespre, davant l’ajuntament) tindrà lloc el sopar de tapes a Can Bech amb ambientació audiovisual i la participació dels protagonistes de les Festes. El divendres 2 de juny instal·laran un tobogan aquàtic nocturn al carrer de Barris i Buixó amb ambientació i servei de bar. I el dissabte 3, al carrer de St. Sebastià, faran la primera cursa de cambrers professionals, i també una de popular. El mateix dia a les 7 de la tarda, a la plaça Nova, el cantant i compositor Gerard Solano presentarà les cançons inèdites del seu pròxim treball, Mira’m als ulls. I entre les 8 de la tarda i les 2 de la matinada, a la plaça de Can Mario està previst el Tomorrow Carroussel Festival, amb una sessió ininterrompuda de DJ, música electrònica d’autor i diferents estils, basats en una creació musical pròpia. Per al públic hi haurà també servei de bar i un espai chill-out.Finalment, aquest any s’instaura el premi de fotografia Instagram Paco Dalmau, en la qual els participants podran penjar les seves fotografies sobre les activitats de les Festes de Primavera del 20 de maig fins a les 2 de la tarda del dia 4 de juny. Per tal d’accedir als premis cal compartir la foto amb l’etiqueta #JoFestesDePrimavera



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona