Societat

Neix el festival Marrameu de contes a Torrelameu

Demà aixecarà el teló per primera vegada el Festival Marrameu, una cita de contes i espectacles al carrer que omplirà Torrelameu de cultura, històries i emocions el cap de setmana. El festival, d’àmbit familiar, és del tot gratuït i inclou un espai per als més petits en forma de sorral, jocs tradicionals per a totes les edats, una exposició de contes antics, parades, dos escenaris amb programació d’espectacles i un espai de circ.

La inauguració serà demà dissabte a les sis de la tarda i anirà a càrrec d’Ares Teixidó. Després, arribarà el teatre i els titelles de la Princesa i el pèsol per Festuc Teatre, un espectacle amb música en directe, apte per a tots els públics, que us transportarà a un món ple d’imaginació, aventures i fantasia. Durant el cap de setmana hi haurà tot un seguit d’activitats al voltant del món dels contes, com ara els contacontes que ens portaran els alumnes de la Universitat de Lleida i l’Aula de Teatre de Lleida, clowns, circ aeri, tallers, rua, animació musical, escuma, animació i una batucada final.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia