Societat

DE POETES I DE VINYES

Porrera, on la poesia i la música mariden amb el vi

La casa rural Cal Porrerà ofereix vistes espectaculars del poble i del paisatge de vinyes

La visita guiada per l’entorn es fa amb una audioguia amb la veu de Lluís Llach

Porrera és un dels espais privilegiats del Priorat. En aquesta població d’encara no 450 habitants, el 1995 el músic Lluís Llach i el poeta Miquel Martí i Pol , dues referències artístiques de la història recent de Catalunya, van escriure i musicar conjuntament el 1995 el disc Món Porrera .

Us oferim una experiència de dos dies per imbuir-vos de l’esperit màgic de la música i la lletra que destil·la l’ambient de les vinyes del Priorat. Us instal·lareu a la casa rural Cal Porrerà , que ofereix unes vistes extraordinàries del poble i del paisatge de les vinyes.

La primera etapa de la vostra estada comença amb un recorregut pel municipi. Una audioguia amb la veu de Lluís Llach us guiarà a través d’un recorregut per tretze indrets presents en el disc de Llach-Martí i Pol. En cadascuna de les parades el músic explica l’origen del tema, el procés creatiu i les vivències dels protagonistes de Món Porrera.

No ens podem oblidar, però, del motiu que ens ha portat fins aquí: el vi del Priorat. La visita guiada ens acosta al Celler Vall Llach , creat precisament pel cantantautor i per Enric Costa. Sens dubte, aquest espai és una de les joies d’aquest territori.

Si voleu més informació consulteu aquest web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.