Societat

AL TROT PER LA DO MONTSANT

El paisatge i el sòl del Priorat, claus en la personalitat dels vins de la DO Montsant

Podeu gaudir d’una experiència única amb parella o amb amics en un lloc molt especial

Dues coses han marcat profundament la personalitat dels vins de la Denominació d’Origen Montsant : el paisatge del Priorat i la llicorella del sòl. La llicorella són unes pedres laminars i trencadisses de color d’aram fosc, entre les quals s’hi endinsen les arrels dels ceps a la recerca d’humitat, aigua i nutrients.

Us oferim viure una experiència única, ideal per fer-la en parella o amb amics, on el vi marida amb activitats a l’aire lliure en uun paisatge únic.

La primera d’elles és un passejada a cavall, a ritme tranquil, entre el mar de vinyes prioratenques. Tindreu tot el temps del món per contemplar un paisatge agrest però seductor, mentre voregeu l’embassament de Guiamets , al cor del Priorat.

Us oferim dues modalitats de ruta eqüestre. La primera dura una hora i és la més curta i tranquil·la. La segona és molt més llarga. El recorregut d’aquesta parteix de la base de SERVIKaYaK , un centre d’activitats a la natura i d’educació en el medi, i combina trams de camí de sorra entre vinyes amb una part molt petita de carretera. Són 45 minuts fets a bon ritme, al trot, fins arribar al Celler de Capçanes , també conegut com el Celler Els Guiamets.

El Celler de Capçanes elabora des de fa més de 20 anys vi kosher , que és el que consumeix la comunitat jueva. El vi el produeixen persones jueves seguint estrictament a llei jueva. Durant la visita guiada pel celler, coneixereu la història d’aquests particulars vins, així com de la resta de producció que s’elabora al celler.

Després d’aquesta jornada, plena d’emocions i esgotadora, encara haureu de fer un tram més a cavall fins a tornar al punt de sortida.

Podeu trobar més informació en aquest web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.