Societat

RELAX VINÍCOLA

Quatre generacions entregades a l’Hotel-Hostal Sport de Falset

El maridatge que fan entre vi, gastronomia, cultura i paisatge l’ha convertit en una parada obligada per a qualsevol apassionat de l’enologia

Als números 4-6 del carrer Miquel Barceló de Falset hi ha un lloc que s’ha convertit en una parada obligada pels enamorats de l’enologia que visiten el Priorat, és l’ Hotel-Hostal Sport .

La família porta quatre generacions totalment entregades a la cultura del vi i de la gastronomia. Al seu celler hi ha més de 230 referències que formen part de la ruta del vi de la Denominació d’Origen Montsant i de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat .

Per si no n’hi hagués prou amb l’extensa carta de vins que ofereixen, hi sumen diverses alternatives que permet introduir-se de ple en la cultura vinícola. Una de les ofertes més especials és el que anomenen Ritual del vi en honor a la terra. Es tracta d’un massatge relaxant que té com a element de base el vi! Fan servir exfoliant, embolcall i crema de massatge fets a a partir de raïm. El fruit de la vinya gràcies a l’acció dels polifenols -substàncies amb propietats antioxidants- garanteixen el relax i deixen la pell coberta d’un seguit d’actius que són decisius per regenerar-la. Si teniu la musculatura tensa heu vingut al lloc ideal, perquè combinen el massatge amb una preparació de pinyol de raïm triturat que, diuen, relaxa la musculatura. La culminació d’aquesta experiència tan especial és un tast de vins. Si estàs estressat trigués en anar-hi.

Podeu trobar més informació en aquesta pàgina web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.